Haberler

Hayrat'tan Altaç'a Ziyaret

Güncelleme:

Hayrat Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Altay ve yönetim kurulu üyeleri Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç'ı ziyaret etti.

Hayrat Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Altay, yönetim kurulu üyeleri ve vakıf üyeleri Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç'ı makamında ziyaret etti.


VAKIF BAŞKANI ALTAY: SİYASETLE YAKINDAN UZAKTAN İŞİMİZ OLMAZ

Ziyaret sırasında konuşan Hayrat Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Altay, Hayrat Vakfı ve faaliyetleriyle alakalı bilgiler verdi. Derneklerinin kuruş amacını özetleyen Altay şunları söyledi:

"Vakfımız kuruluş amacı insana yardımdır. Öğrenci yurtlarımız var, bu öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Biz bir hayır vakfıyız, yaptığımız çalışmalar karşılıksızdır. Osmanlıca kitaplar basıyoruz, bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı ile bir protokol imzaladık, Osmanlıcayı yayıyoruz. Çalışmalarımızı diğer bakanlıklar da takdirle karşılıyorlar ve bizimle çalışma yapmak istiyorlar. Yaptığımız çalışmalarla tarihimizi, kültürümüzü unutturmuyoruz. Bizim siyasetle yakından, uzaktan işimiz olmadı ama amaç hizmet olunca siyasetçilerle de iletişim içerisinde oluyoruz"


BÖYLESİ ZİYARETLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ


Hayrat Vakfı Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ise, ellerinden geldiğince STK ve dernek ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ve daima bir diyalog içinde olduklarını belirterek şöyle dedi:

"Tüm unsurlar bir birini tanımalı ve bir birlerini desteklemeli. Hepimizin temel amacı Diyarbakır'a hizmettir, bu konuda herkesin ve her kesimin el ele vermesi lazım. Diyarbakır, bu gün itibari ile Ortadoğu'nun en önemli şehri, hem maneviyatı, hem de geçmiş tarihi açısından. Bizlerinde bu şehre elimizden geldiğince hizmet etmesi lazım. Bunu yaparken siyasi düşünce taşımamalıyız, bizler ve sizler bir araya gelip bu şehir için ve insanları için neler yapabiliriz diye fikir alışverişinde olmalıyız. Bunu yaparken hem sosyal anlamda hem de insani anlamda olmalıdır. Diyarbakır bizim için her şeyden önemli ve her şeyi hak eden bir şehirdir. Biz STK'ları önemsiyoruz. STK'lar toplumun geniş kesimine hitap eden yapılardır ve onların seslerinin daha gür çıkmasını istiyoruz. STK ve derneklerin gündemi belirlemesini istiyoruz. Bu gün Avrupa'da gündemi STK'lar belirliyor, biz bu sistemin ülkemizde de yerleşmesini istiyoruz. Ak Parti olarak her zaman STK'larla iletişim içindeyiz, onların sorunlarını, sıkıntılarını yasal çerçevede gidermeye çalışıyoruz ve fikir alış verişinde bulunuyoruz. Bu ziyareti çok önemsiyoruz"

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Altay Aydın Altaç Diyarbakır Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title