Haberler

Haymana İlçesindeki Yol Çalışmaları

Ankara Büyükşehir Belediyesince Haymana'ya asfalt plentinin kurulmasıyla Ankara-Haymana arası duble yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesince Haymana'ya asfalt plentinin kurulmasıyla Ankara- Haymana arası duble yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Özdemir Turgut, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kandemir ve Büyükşehir Belediyesi Haymana Bölge Şefi Bediha Kadıoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililer, heyete günlük 700 metre asfalt, 800 metre de altyapı zemini serilen yolun Oyaca'daki doğalgaz boru hattı mesafesine kadar olan bölümünün Ramazan Bayramı itibarıyla bitirilerek tek şerit olarak kullanıma açılacağını iletti.

Geri kalan çalışmanın ise ağustos ayında bitirilerek yolun tamamlanacağı aktarıldı.

Belediye Başkanı Özdemir Turgut, Ankara-Haymana arası duble yolunun kendileri için hayati önem taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yolun her metrekaresini takip ediyor, sürekli Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyonda bulunuyoruz. Yolumuz tamamlandığında ilçemiz turizminin çok daha fazla canlanacağına inanıyoruz. Bize her türlü desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek Bey'e, Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar'a ve Bölge Sorumlusu Bediha Kadıoğlu'na, ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bir aksilik çıkmazsa inşallah Ramazan Bayramı'nda iki bayramı birlikte kutlayacağız. İlçemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Kadıoğlu Haymana Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title