Haberler

Hayatlarını Mesleğe Adayan Ziraatçılar Ege'de Bir Araya Geldi

Güncelleme:

*Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya İlbi; bugüne kadar Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi 17002 lisans mezunu, toplamda ise 19789 mezun verdiğini ifade etti

Mehmet Ali Saral / Salahattin Oytun İdel- Kadir Kurt

İZMİR (Ege Ajans) - Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bayramı etkinlikleri ve 60. yıl kutlamaları sırasında meslekte 50 yılını dolduran Ziraat Mühendislerine plaket ve biyografilerinin yer aldığı kitap hediye edildi.

Meslekte 50 yılını dolduran; Prof. Dr. Ünal Altınbaş, Prof. Dr. Cengiz Çakır, Prof. Dr. Hüseyin Hakerler, Prof. Dr. Emin Işıklı, Dilek Atsız, Gürkan Altan, Şükran Türkmenoğlu, Cevdet Atilla, Hasan Aytar, Tezer Barutçuoğlu, Özgül Canözer, Mustafa Çimen, Nurdan Dikerman, Hayrettin Duran, Nurdan Durmuş, Selahattin Ergül, Mahdume Gülten Esentepe, Tülay Şenkal Gökovalı, Tumay Tüncay Işıklı'ya Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. Akın Olgun plaket ve kitaplarını veridi.

Prof. Dr. F. Akın Olgun, çok önemli bir an yaşadığını belirterek; bunun da Prof. Dr. Emin Işıklı'nın kendisinin hocası olduğunu ve bundan gurur duyduğunu, asıl gurur duyma nedeninin ise kendisine plaket veriyor olması olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Rafet Kılınç, Prof. Dr. Cevmi Önever, Prof. Dr. Emine Pervin Önder, Prof. Dr. Esat Pehlivan, Nebile Karakoyuncu, Ülker Kutlu, Mustafa Öğüt, Ayşe Emel Öner, Ülkü Özkara'ya ise plaket ve kitaplarını Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Ferdan Çiftçi takdim etti.

Doç. Dr. Metin Tamcı, Aytül Sarıbay, Bektaş Sezer, Kamil Şahin'e plaket ve kitaplarını Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hülya İlbi verdi ve bugüne kadar Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nin 17002 lisans mezunu toplamda ise 19789 mezun verdiğini ifade etti.

Prof. Dr. Rauf Uçucu, Hayriye Toker, Necla Uçar, Sena Uras, Hamdi Ural'a da plaket ve kitaplarını da Ziraat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ela Dalçam verdi.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Ege Üniversitesi Hayrettin Duran Mustafa Çimen İzmir Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title