Haberler

Hayatını Karartan Bel Fıtığından Şifalı Eller Sayesinde Kurtuldu

Van'da inşaat işçiliği yapan Nevzat Güler, yemek yemesini, oturmasını ve uyumasını engelleyen fıtıktan, bıçak altına yatmadan maniplasyon (elle tedavi) yöntemi sayesinde kurtuldu.

Van'da inşaat işçiliği yapan Nevzat Güler, yemek yemesini, oturmasını ve uyumasını engelleyen fıtıktan, bıçak altına yatmadan maniplasyon (elle tedavi) yöntemi sayesinde kurtuldu.

Dünyada hızla yayılan maniplasyon tedavisi, 3 insandan birinde görülen fıtık rahatsızlığını ağrısız ve sızısız yok ediyor. Bursa'da bel ve boyun fıtığında elle fiziki tedavi uygulayan uzman Dr. Ali Şahabettinoğlu, Van'dan gelen inşaat işçisi Nevzat Güler'in (33) hastalıktan kurtulmasını sağladı. Maniplasyon tedavisi görmek için Van'dan Bursa'ya gelen Güler'in 3 haftadır gördüğü tedavi seanslarıyla eskisi gibi yürüyebildiğini dile getiren Şahabettinoğlu, "Maniplasyon tedavisi ellerle yapılan fizik tedavi

yöntemidir. Hastalıklı olan boyun ve bel bölgesine bastırma, germe ve döndürme teknikleri ile yapılıyor. Masaj tedavisi ile karıştırılmamalı. Maniplasyon farklı bir tedavi yöntemi. Uzun yıllardır dünyada kullanılan bir tedavi yöntem. Henüz yayılmadı. Çok az sayıda uzman doktor bu tedavi yöntemini uyguluyor. Çağımızın çok yaygın olan bel ve boyun fıtığı hastalıklarında oldukça etkin bir tedavi yöntemi. Başarı oranı ise yüzde 98" dedi.

"FITIKTAN KURTULDU"

İnşaat işçisi Güler'in elle tedavi sayesinde bel fıtığından kurtulduğunu kaydeden Şahabettinoğlu, "Güler daha önce bel fıtığından ameliyat oldu. Daha sonra fıtık nüksetti. 6-7 seans içinde boyun ağrıları geçti. Bel fıtığı ağrıları yüzde 80 oranında azaldı. Bize gelmeden önce 2 dakika bile yürüyemezken şu an 15-20 dakikaya kadar ağrısız yürüyebiliyor. Tedavinin sonunda hastamız tekrar eski sağlığına kavuşacak" şeklinde konuştu.

"ARTIK RAHAT YEMEK YİYEBİLECEĞİM"

Bıçak altına yatmadan fıtıktan kurtulduğunu kaydeden Güler ise, "Böyle bir arayış içindeydim. Bu tedaviyi internetten araştırdım. Fıtıkla çalışmak, uyumak, oturmak ve yürümek zor. Yarım saat yemek yemek için sofraya oturuyorsunuz. Rahat yemek yiyemiyorum. Yürüyemiyorum. 5 dakika sonra yürürken tıkanıyorum. Huzurunuz kalmıyor. Şu an 15 dakika bile yürüyorum, hiçbir sıkıntım yok. Şu an tedavimin bitmesini bekliyorum. Tedavim bittikten sonra rahat yemek yiyebileceğim. Seyahatlerimi rahatlıkla yapacağım"

ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title