Haberler

Havza'da 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali Hazırlıkları

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali etkinliklerinin 24 - 26 Mayıs tarihlerinde yapılacağını bildirdi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali etkinliklerinin 24 - 26 Mayıs tarihlerinde yapılacağını bildirdi.

İkiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Havza 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Kutlama Festivali'nin bazı bölümlerinin yaşanan terör saldırıları sebebiyle 25 Nisan'da iptal edildiğini duyurduklarını hatırlattı.

Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 97. yılının, Havza Kaymakamlığı ve Belediye işbirliği ile düzenlenen etkinliklerle kutlanacağını belirten İkiz, şunları söyledi:

"Etkinlikler kapsamında 24 - 25 ve 26 Mayıs Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile 3 gün sürecek kan bağışı etkinliği düzenlendi. Ayrıca şehir stadında 25 Mayıs Atatürk'ün Havza'ya Gelişini Anma ve Kutlama etkinlikleri kapsamında resmi kutlamalar yapılacak. Yine aynı gün saat 17.00'de 'Milli Mücadelede Havza' konulu konferans düzenlenecek. Tüm halkımızı etkinliklere davet ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Murat İkiz Havza Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title