Haberler

Havuzda Korkunç Ölüm

Güncelleme:

Ailesi ile birlikte Muğla'ya tatile gelen 11 yaşındaki Sofia El Khoury Sejnaui, saçları havuzun havalandırma motoruna dolanınca boğularak can verdi.

Kolombiya'nın en ünlü spor spikerlerinden Jacqueline Cepeda Perez ve İsrailli işadamı eşi Victor Enrique El Khoury Sejnaui, geçen ay 11 yaşındaki kızları Sofia El Khoury Sejnaui ile birlikte tatil için Muğla-Sarıgermede'deki lüks bir otele geldi.

BABA, SAÇLARINI KESİP ÇIKARDI AMA...

Ailenin kızı, en çok otelin havuzundaki su kaydırağında zaman geçiriyordu. Ramazan Bayramı'nın son günü de anne ve baba havuzun kenarında arkadaşlarıyla güneşlenirken, küçük Sofia yine kaydırağa çıktı. Ancak bu kez hızla havuza düştükten sonra su yüzüne çıkmadı. Kızının yüzeye çıkmadığını gören baba, hemen havuza atladı.

Fakat Sofia'nın uzun saçları, havuzun dibindeki havalandırma motoruna dolanmıştı. Bunun üzerine hemen havuzdan çıkan baba, bir makas bulup tekrar havuza atladı ve saçlarını keserek kızını motordan kurtardı. Uzun süre nefessiz kalan küçük kız, havuz başında yapılan ilk müdahalenin ardından Ortaca'daki özel bir hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Günlerce yoğun bakımda kalan Sofia'nın durumunda bir iyileşme olmayınca baba son çare olarak özel uçakla İsrail'deki ünlü bir doktoru Ortaca'ya getirdi.

ÖZEL UÇAKLA İSRAİL'E GÖTÜRÜLDÜ

Küçük kızın durumunu inceleyen ve meslektaşlarından bilgi alan İsrailli doktor, tedaviye İsrail'de devam etmeye karar verdi. Bunun üzerine küçük kız, özel bir hava ambulansıyla İsrail'e götürüldü. Ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

BEYAZ GÜVERCİN VE BALONLARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sofia, İsrail'de düzenlenen ve beyaz güvercinlerle beyaz balonların uçurulduğu bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Sarıgerme Jandarma Komutanlığı'nın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürerken, ailenin dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

MUSLERA DA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Anne Jacqueline Cepeda Perez'in arkadaşı Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Muslera'nın da olayı duyunca aileyi arayarak üzüntülerini dile getirdiği bildirildi. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Ramazan Bayramı Kolombiya İsrail Muğla Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

kuleli:

dünyanın neresinde çocuk ölürse içimiz kan ağlar :((

56
1
yanıtYanıtla
Mavi mavi:

Ne olursa olsun o bir cocuk bence. Allah o anneye sabir versin. O bir melek.

40
4
yanıtYanıtla
Hayat işte...:

Allah bu çocuk icin ölümü dilemisse Vardır bir hayır. şimdi masum cennetlik. ilerde cehennemlik bir israilli olabilirdi

20
22
yanıtYanıtla
mert:

darısı tüm israile. .

12
23
yanıtYanıtla
seda kaya:

içim yandı RABBİM kimseye böyle bir acı vermesin

26
0
yanıtYanıtla
Bir Kimse:

insaf yahu ne bicim calisir ülkem insani, havalandirma motorunun petegi yokmuydu???? ihmal üzerine ihmal, uzun saclar degil sebebi, kurallar kalktikca kazalar cogaliyor, eskiden sari yüzme kapsonlari sart kosuluyordu yüzme havuzlari icin, neden kurallar kalkiyor?

23
1
yanıtYanıtla
Hanif:

Israeli in çocuğu kıymetli değil mi. Filistinli ana babaları daha iyi anlarsınız şimdi.

19
5
yanıtYanıtla
mine:

havuzlarin ic duvar kisminda havalandirmalar var ama hepsinin kapakli olmasi gerekiyor. suzgec gibi. demekki süzgec motorun pervanesine cok yakin veya havalandirmanin kapagi yok. cok tehlikeli. Herkesin basina gelebilir. yetkililerin kontrol etmesi önlem almasi gerekir.

23
0
yanıtYanıtla
gamze:

benim gittiğim havuzlarda bone zorunlu heryerde bu şekilde olması gerekiyor bence

22
1
yanıtYanıtla
H.Nevin:

Okurken daraldım, aileye sabır diliyorum, bone kuralına uymak gerekiyormuş, ne kadar hoşlanılmasa da.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title