Haberler

Havran'da Sınav Dönüşü Feci Kaza: 2 Ölü

Balıkesir'in Havran İlçesinde Sınav Dönüşü Yaşanan Kazada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı.

Balıkesir'in Havran ilçesinde sınav dönüşü yaşanan kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza dün akşam saatlerinde meydana geldi. Balıkesir'den kızı ve eşiyle beraber AÖF sınavı dönüşü gelmekte olan Güre Belediyesi Fen İşleri memuru Mehmet Kurt (44) idaresindeki 10 N 0312 plakalı araç, zeminin kaygan olması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedince, Havran-Edremit arası Cem Zeytincilik yakınlarında kaydı. Kayan araç, karşı şeritten gelmekte olan İlhan Gündoğan idaresindeki 10 H 0069 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada Mehmet Kurt ve eşi Fatma Kurt (46) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kızı Sabır Kurt ise ayakta tedavi edildi. Güre Belediyesi'nde çalışan ve Güre'nin tanınmış-sevilen kişilerinden olan Mehmet Kurt ve eşinin ani ölümü Güreliler'i yasa boğdu.

Fenalık geçiren aile yakınları güçlükle sakinleştirilirken, gözyaşı sel oldu. Karı-koca, Yassıçalı Mezarlığı'nda bugün öğleyin toprağa verildi.

Bu arada kaza öncesi Mehmet Kurt'un yüksek tansiyon nedeniyle beyin kanaması geçirdiği, bu nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmiş olabileceği ileri sürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

(BT-EŞ-SN-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title