Haberler

Havalimanı Saldırısında Ölen Çağlayan Çöl, Toprağa Verildi

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren yer hizmetleri görevlisi 29 yaşındaki Çağlayan Çöl, memleketi Çorum'un Osmancık İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısında yaşamını yitiren yer hizmetleri görevlisi 29 yaşındaki Çağlayan Çöl, memleketi Çorum'un Osmancık İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden ve bekar olan 29 yaşındaki Çağlayan Çöl için memleketi Çorum'un Osmancık İlçesi'ne bağlı Başpınar Köyü'nde tören düzenlendi. Törene Çorum Vali Yardımcısı Adem Saçan, Çorum İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çelik, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğu, Osmancık Belediye Başkan Vekili Kadir Delibaş, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çağlayan Çöl'ün babası 57 yaşındaki Osman Çöl, annesi 50 yaşındaki Hatice Çöl, kız kardeşi 27 yaşındaki Kezban Bayrak gözyaşlarına boğuldu. Hatice ve Osman Çöl çifti taziyeleri kabul ederken ayakta durmakta güçlük çekti. Şehit annesi Hatice Çöl cenaze, "Oğlum, Çağlayan'ım. Sana üzülmüyorum oğlum. Ayrılığına üzülüyorum yavrum. Ayrılığına üzülüyorum. Onlar düşünsün yavrum. O teröristler cehennemde fokur fokur kaynayacaklar yavrum. Seni Peygamber karşılıyor biricik oğlum" diyerek ağıt yaktı. Şehidin Başpınar Köyü'ndeki evine Türk bayrakları asıldı. Köyün meydanı Atatürk posteri ve Türk bayrakları ile donatıldı. Çağlayan Çöl, öğle namazının ardından müftü Süleyman Çoban'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çağlayan Başpınar Osmancık Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title