Haberler

Havada Çarpışan 2 Uçağın Enkazları 1 Kilometrelik Alana Yayıldı

Güncelleme:

Malatya 7. Ana Jet Üssü'nden gece uçuş eğitimi için dün akşam havalanan 2 savaş uçağı çarpışma sonucu düştü. Dehşetin boyutu hava aydınlanınca ortaya çıktı.

Dün akşam Malatya'nın Akçadağ ilçesi İkinciler Mahallesi yakınlarındaki bir mevkide düşen 2 savaş uçağının enkazı gün ağarınca tüm detayları ile gün yüzüne çıktı.

PARÇALAR 1 KİLOMETRELİK ALANA YAYILDI

Sabah havanın aydınlanması ile feci kazanın boyutu ortaya çıkarken havada çarpıştığı sanılan 2 savaş uçağının yanan parçalarının yaklaşık 1 kilometrelik bir alana yayıldığı görüldü. Dün akşam saat 19.00 sıralarında Malatya 7. Ana Jet üs komutanlığından havalanan 2 savaş uçağının bir süre sonra radardan kaybolması üzerine bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekipleri ile sağlık görevlileri yönlendirildi. Uçakların kaybolmasından yaklaşık 1 saat sonra iki uçağında enkazlarına dağlık bir alanda rastlanıldı. Yapılan ilk inceleme de uçaklarda bulunan 4 subayın feci şekilde hayatlarını kaybederek şehit düştüğü haberi kısa süre sonra açıklandı.

HAVA AYDINLANINCA DEHŞET ORTAYA ÇIKTI

Sabah kadar süren çalışmaların ardından şehitlerin cesetleri toplanarak otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken sabahın ilk ışıklarında ise yaşanan kazanın dehşeti gün yüzüne çıktı. Uçakların enkazları dağınık alanlara dağılırken kaza kırım ekibinin olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından uçak parçalarının daha sonra toplanarak 7.Ana Jet Üs Komutanlığı'na götürüleceği öğrenildi.

İlgili Haberler

İşte olay yerinden kareler;






Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akçadağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title