Haberler

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan "İstikbal Göklerdedir" Klibi

Güncelleme:

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından hazırlanan 1 dakika 34 saniyelik klip Atatürk'ün "Göklerini koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar" sözüyle başlıyor.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın hazırladığı "İstikbal Göklerdedir" adlı tanıtım filminde, bir savaş uçağının hangardan çıkışından verilen görevi başarıyla tamamlayıp geri dönüşüne kadar geçen her ayrıntı yansıtılıyor.

"GÖKLERİNİ KORUYAMAYAN ULUSLAR..."

Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından hazırlanan tanıtım filmi, Atatürk'ün "İstikbal göklerdedir. Göklerini koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar" sözüyle başlıyor. Ankara'daki Akıncı Hava Üssü olarak bilinen 4. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan görüntülerin de yer aldığı klipte, verilen bir görevin her anı betimleniyor.

KLİBİN SONUNDAKİ SÜRPRİZ

Hangarda son kontrolleri yapılan bir savaş uçağı, kule kontrolünde havalanarak kısa bir süre sonra hedefe kilitleniyor. 1 dakika 34 saniyelik klibini sonunda, dünyanın en iyi pilotlarına sahip Türk Hava Kuvvetleri unsurları, hedefi tam isabetle imha ederek üsse geri dönüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstikbal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title