Haberler

Hatay Torununun Işıd?in Elinden Kurtarılmasını İstedi

Torununun IŞID'in elinden kurtarılmasını İstediHATAY'ın İskenderun İlçesi'nde yaşarken eşinden ayrılıp gittiği Suriye'de öldürülen IŞİD militanı Mustafa Demir'in, annesinden kaçırıp götürdüğü kızı 7 yaşındaki İrem Nur Demir'in Suriye'de terör örgütü üyeleriyle birlikte kaldığını söyleyen anneannesi Güneş Açıkgöz, torununa kavuşmak istediklerini söyledi.

Torununun IŞID'in elinden kurtarılmasını İstedi

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde yaşarken eşinden ayrılıp gittiği Suriye'de öldürülen IŞİD militanı Mustafa Demir'in, annesinden kaçırıp götürdüğü kızı 7 yaşındaki İrem Nur Demir'in Suriye'de terör örgütü üyeleriyle birlikte kaldığını söyleyen anneannesi Güneş Açıkgöz, torununa kavuşmak istediklerini söyledi.

Eşinden ayrıldıktan sonra Suriye'ye gidip terör örgütü IŞİD'e katılan Mustafa Demir, 2 yıl önce eski eşi Neslihan Açıkgöz'ü arayıp kızı İrem'i özlediğini belirtip görmek istediğini söyledi. Bunun üzerine İrem'i eski eşine götüren Neslihan Açıkgöz, Mustafa Demir'in kızıyla bir gece geçirmek isteğini kabul etti. Ancak ertesi gün kızını almaya giden Açıkgöz, eski eşinin kızlarını da alarak Suriye'ye kaçtığını öğrendi. Açıkgöz, kızının izini ararken bir süre sonra eski eşinin çatışmada öldüğü haberini aldı. Kızı İrem'in ise Suriye'de Mustafa Demir'in kendisi gibi IŞİD militanı olan soyadını bilmediği yeni eşi Hatice'nin yanında olduğunu öğrendi. Ancak Açıkgöz, tüm girişimlerine rağmen kızına ulaşamadı.

İREM, BAYRAM MESAJI ATTI

Küçük İrem'in Kurban Bayramı'nda kendilerine fotoğraflı, görüntülü tebrik mesajı gönderdiğini söyleyen anneannesi Güneş Açıkgöz, torununa kavuşmak istediklerini söyledi. Açıkgöz, "Şu anda torunum üvey annesinin yanında ve Suriye'de. Üvey annesi bize yerini bildirmiyor sadece video ve fotoğraf gönderiyor. Artık dayanamıyoruz elimizde büyüttüğümüz evladımıza kavuşmak istiyoruz. Annesi de bende çok perişanız. Annesi duramıyor, ağlıyor biz de ağlıyoruz. Ölmeden önce Mustafa Demir, bizi aradı kadınlarla değil bir erkekle konuşmak istediğini söyledi. Oğlum ile konuşurken; Suriye'de Türk İslam Devleti kurduklarını, İrem'inde ona göre yetişeceğini anlattı. İrem'le de konuştuk. Geri dönmesini istediğimizi söyledik. Bize, 'Buraya gelen geri dönemez' dedi. Torunumun biran önce kurtarılmasını istiyoruz. Hatta giderken bıraktığı yatağını her gün düzenleyip gelecekmiş gibi hazır tutuyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demir İskenderun Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title