Haberler

Hatay'da Silah ve Uyuşturucu Operasyonu: 6 Gözaltı

Hatay polisinin yaptığı 2 ayrı operasyonda 415 bin 74 adet uyuşturucu hap ile çok sayıda silah ele geçirildi.

Hatay polisinin yaptığı 2 ayrı operasyonda 415 bin 74 adet uyuşturucu hap ile çok sayıda silah ele geçirildi. Operasyonlarda 6 kişi de gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte ruhsatsız silah ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmaların ardından 29 Ocak'ta operasyon yapan ekipler, 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde ve otomobillerinde yapılan aramada 1 adet kalaşnikof otomatik tüfek, 1 adet G-1 otomatik tüfek, 3 tabanca, 10 tabanca şarjörü, 1 adet patlayıcı fünye, 588  değişik çaplarda otomatik tüfek, 2 otomatik tüfek dürbünü, 1 el dürbünü, 1  çelik jop ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1'i yurt dışına çıkma yasağı ve denetimli serbestlik kararıyla serbest bırakılırken, diğer 2'si tutuklandı.

PİSTON YATAĞINDAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

KOM'un Narkotim polisleri ise uyuşturucu ile mücadele kapsamında yaptığı istihbari çalışmalarda Reyhanlı İlçesi'ndeki bir ev ile iş yerinde yüklü miktarda uyuşturucu bulunduğu bilgisini aldı. Bunun üzerine 30 Ocak'ta 2 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 2'si Suriyeli 3 kişiyi gözaltına aldı. Adreslerde narkotik köpeklerle arama yapan polis, bir çanta içerisinde ve gemilerin motor bölümünde kullanılan 7 ayrı piston yatağının içine gizlenmiş vaziyette toplam 415 bin 74 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Şüphelilerin emniyette sorgularının devam ettiği bildirildi. - Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title