Haberler

Hatay'da Midibüs Yan Yattı: 2 Ölü, 15 Yaralı

Güncelleme:

Antakya'da bir yolcu otobüsü, şoförünün direksiyon hakimiyetin kaybetmesi sonucu, orta refüje çıkarak yan yattı. Kazada 2 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 15 kişi yaralandı.

Antakya'dan Kırıkhan yönüne gitmekte olan Abdullah Vursun'un (36) kullandığı 31 U 5144 plakalı yolcu otobüsü, Özyörük Mahallesi 88 Konutlar mevkinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu, orta refüje çıkarak yan yattı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada Erzincan nüfusuna kayıtlı Kübra Peker (26) isimli kişi olay yerinde, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Hasan Feyzi Kaygusuz (35) ise Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralanan 15 kişi, ambulanslar ile Kırıkhan Devlet Hastanesi ise ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkhan Antakya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

hassalı:

su dönmez minübüslerinden bıktık ceki düzen verilsin. . (kazayı yapan baska firma biliyorum)

11
0
yanıtYanıtla
kıl yolcu:

bu otobüs değil midibüstür, bu araçların normal şartlarda şehirlerarası yol yapması uygun değildir, şehir içi yakın mesafe araçlarıdır, kamyonetin üstüne midibüs kasası atılmış hantal bir araçtır, abs, asr gibi özellik yoktur, motoru öndedir, yani otobüse benzer hiçbir yanı yoktur, hepsi için söylemesekte şoförleride köy dolmuşçuluğundan gelmedir, iyi şoför azdır, ayrıca birde kendi aralarındaki yolcu kapma yarışı tehlike yaratmaktadır. . ben kendim bu araçlara binmiyorum, 3 saat bekleyip varsa yolcu otobüsü ile yolu uzatarak gidiyorum.

7
1
yanıtYanıtla
gayserili:

Tren ve ucaga yatirim iste bunun icin onemli.

2
6
yanıtYanıtla
osmaniyeli:

birkere şu ismini düzgün yaz, kaza olmaz diye birşeymi var, laf konuştun bal kaba karpuz çekirdegi.

3
2
yanıtYanıtla
kilis:

bence hızlı tiren zamanı olmalı artık insan en büyük varlık teknoloji trafik rahatlamalı insanlar özel arçları ile seyahat ederken ise mutlu olmalı korku ile araç kullanmamalı

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title