Haberler

Hatay'da Görülen Fetö Davası 12 Haziran'a Ertelendi

Hatay’da 15 Temmuz’da darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsamında 39’u tutuklu, 3’ü tutuksuz, 2’si firari 44 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması Tamamlandı.

Hatay'da 15 Temmuz'da darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsamında 39'u tutuklu, 3'ü tutuksuz, 2'si firari 44 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması Tamamlandı.

Hatay Adliyesinde 31 Mart'ta Başlayan Davanın İlk duruşmasında Hatay'da, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, sözde "Hatay sıkıyönetim komutanı" olarak belirlenen dönemin 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat'ın da aralarında bulunduğu 39'u tutuklu, 3'ü tutuksuz, 2'si firari 44 sanığın yargılanmasına başlanmıştı.

Hatay 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, söz konusu tarihte Hatay'da 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı, 121. Serinyol Er Eğitim Alayı ile Garnizon Komutanlığında görevli askerler, görevden ihraç edilen polisler ve muhtarın da aralarında bulunduğu tutuklu ve tutuksuz sanıklarla avukatları katıldı.

Sanık müdafilerinin de beyanlarının ardından duruşma sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verilerek 12 Haziran'a ertelendi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title