Haberler

Hatay'da Erkek Cesedi Bulunması

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde önceki gün dere yatağında bulunan erkek cesediyle ilgili soruşturma kapsamında 2'si kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde önceki gün dere yatağında bulunan erkek cesediyle ilgili soruşturma kapsamında 2'si kadın 5 kişi gözaltına alındı.

Kırıkhan-Topboğazı çevre yolunun Develi kavşağındaki dere yatağında çalışır halde terk edilen 27 SCA 060 plakalı otomobilin yakınında, elleri, ayakları ve ağzı bağlı halde bulunan, Suriye vatandaşı Amir Mahsur'a ait olduğu belirlenen cesetle ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu kapsamda emniyet ekipleri, Mansur'un, İslahiye ilçesinde Suriyeli sığınmacılar için oluşturulan çadır kentte yaşayan iki eşinin ifadelerine başvurdu.

Mansur'un Antakya'da yalnız yaşadığı, zaman zaman İslahiye'ye giderek eşlerini ve çocuklarını ziyaret ettiği, İdlib kentinde hayvancılık yaptığı ve maddi durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Genişletilen soruşturma kapsamında Suriye vatandaşı Nesme O. (33) ve Nevşa O. (20) ile Alaattin B. (28), Abdullah B. (25) ve maktulün kardeşi Abdulkadir M. gözaltına alındı.

Mansur'un, Antakya ilçesinde öldürüldüğü ve cesedinin Kırıkhan'a getirilerek dere yatağına atıldığı tespit edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırıkhan Develi Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title