Haberler

Hastaneye Götürdüğü Eşiyle Birlikte Kazada Öldü, Kızları Ağır Yaralandı

KÜTAHYA'da eşini muayene için hastaneye götüren 49 yaşındaki Ahmet Çoker'in kullandığı otomobil yoldan çıkıp tarlaya uçtu.

KÜTAHYA'da eşini muayene için hastaneye götüren 49 yaşındaki Ahmet Çoker'in kullandığı otomobil yoldan çıkıp tarlaya uçtu. Kazada Ahmet Çoker ile eşi Rabia Çoker öldü, 18 yaşındaki kızları Tuğba Çoker ağır yaralandı.

Kaza saat 10.00 sıralarında Kütahya- Tavşanlı karayolunun 16'ncı kilometresindeki Yoncalı Kaplıcaları yakınlarında meydana geldi. Eşi Rabia Çoker'i rahatsızlığından dolayı muayene için Emet İlçesinden Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürmekte olan Ahmet Çoker'in kullandığı 43 PE 377 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucunda yoldan çıkıp takla atarak tarlaya uçtu.

Kazada Emet İlçesindeki Eti Maden İşletmesi'nde numuneci olarak çalışan Ahmet Çoker ile eşi Rabia Çoker olay yerinde öldü, ağır yaralanan kızı Tuğba Koçer 112 ambulansıyla DPÜ Evliya çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ölen Ahmet Çoker ile eşi Rabia Çoker'in cesetleri otopsi için DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Evliya Çelebi Tavşanlı Kütahya Emet 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title