Haberler

Hastanede Tanıştığı Doktora, Sinemada Evlilik Teklif Etti

Güncelleme:

Tokat'ta elektrik mühendisi Tuncay Aslan 2 ay önce tedavi amacıyla gittiği hastanede tanıştığı ve arkadaş olduğu doktor Melike Taşkıran'a sinemada evlenme teklifi etti.

Tokat'ta 29 yaşındaki elektrik mühendisi Tuncay Aslan 2 ay önce tedavi amacıyla gittiği hastanede tanıştığı ve arkadaş olduğu 29 yaşındaki doktor Melike Taşkıran'a sinemada süpriz evlenme teklifinde bulundu.

FİLM ARASINDA "BENİMLE EVLENİR MİSİN?" DEDİ

Elektrik mühendisi Tuncay Aslan, Tokat Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli kız arkadaşı doktor Melike Taşkıran'la film izlemek için sinemaya gitti. Filmin yarısında, Tuncay Aslan'ın daha önce çektiği Melike Taşkıran'la olan görüntüleri yayınlanmaya başlandı. O sırada salonda olanların da izlediği görüntülerin sonunda perdede 'Benimle evlenir misin?' yazısı belirdi. Gördükleri karşısında çok şaşıran Melike Taşkıran, salondakilerin alkışları arasında Tuncay Aslan'ın teklifine 'Evet' dedi. Bu yanıtın ardından Tuncay Aslan Melike Taşkıran'a yüzük taktı.

"İLK KEZ ACİL SERVİSTE GÖRDÜM"

Süpriz evlilik teklifine imza atan Tuncay Aslan 2.5 ay önce rahatsızlanarak Tokat Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gittiğini ifade ederek, "Melike'yi ilk acil serviste gördüm. Sonrasında haftada bir acil servisi ziyaret eder oldum. Tanışmaya ve sohbet etmeye çalıştım. Bir süre böyle geçti. Karşılık vermedi. Kendisini daha sonra sosyal paylaşım sitesinden arkadaş olarak ekledim. Yine kabul etmedi. Oradan mesaj atıyordum ama cevap vermiyordu. Ortak arkadaşlarımız vardı. Onlardan konu açmaya çalıştım. 2 ay boyunca böyle geçti ve sonunda ikne edip arkadaş olduk. Ona evlenme teklifi için sürpriz yapmak istedim. Bugün arkadaşlarımın desteğiyle bu organizasyon gerçekleşti. Bunu gerçekleştiren arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Doktor Melike Taşkıran ise, "Evlilik teklifini hiç beklemiyordum. Sürpriz oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Aslan Taşkıran Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

ayşe:

hastanın doktoru dövmesine alışmıştık, şimdide hastanın doktoru yapması haberi

1
5
yanıtYanıtla
tanidikmobilWeb@haberler.com:

Allah cocugun yardimcisi olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title