Haberler

Hastane Çalışanları Fidan Dikti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Devlet Hastanesi personeli, aileleriyle birlikte fidan dikti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Devlet Hastanesi personeli, aileleriyle birlikte fidan dikti.

İnegöl Devlet Hastanesi ile Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğiyle Hamzabey köyü mevkiindeki hatıra ormanına hastane personeli tarafından 300 fidan dikildi. Devlet Hastanesi YöneticisiUzman Dr. Halil Karahan, "Dünya Orman Haftasına denk gelen ağaç dikme törenimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bugün, dünyada bir dikili ağacımız olsun düşüncesiyle buradayız. İnşallah ormana, yeşile katkımız bir hatıra ormanıyla taçlanacak. Sağlık hizmetlerimizin yanında güzel bir eser bırakmış olacağız. Bugün yaklaşık 300 adet fidan dikilmesi planlanıyor. Bu alan toplam bin fidanlık alanı olarak bize tahsis edildi" diye konuştu.

Orman İşletme Müdür Yardımcısı Ahmet Kaya ise, hatıra ormanına fidan dikenlere teşekkür etti. Ağaçlandırma Şefi Orhan Volkan Haşimoğlu tarafından fidanların nasıl dikileceği anlatıldıktan sonra, 300 fidan toprakla buluşturuldu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orman İşletme Müdürlüğü İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title