Haberler

Hasta Miniklere Bursaspor Forması

Güncelleme:

Bursaspor Kulübü'nün karne döneminde başlattığı forma etkinliği, bugün de hasta çocuklarla devam etti.

Bursaspor Kulübü'nün karne döneminde başlattığı forma etkinliği, bugün de hasta çocuklarla devam etti.

Dörtçelik Çocuk Hastanesi ve Hemofili ve Talasemi Derneği'nin (HETADER) birlikte organize ettiği talasemili ve hemofilili çocukların karne heyecanına Başkan Recep Bölükbaşı, Genel Sekreter Prof.Dr.Nihat Sapan, Genel Sekreter Yardımcısı Dr.Yahya Bahadır ve Genel Müdür İsmail Özdemir de katıldı.

Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde gerçekleştirilen törene Dörtçelik Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Erkan Yıldırım, Hetader Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Elif Kazancı, tedavi gören öğreciler ve aileleri de katıldı. Törende konuşan Genel Sekreter Prof.Dr.Sapan, hastanede tedavi gören öğrencilere Bursaspor sevgisini getirdiklerini belirtti.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Genel Sekreter Prof.Dr.Nihat Sapan ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr.Yahya Bahadır minik öğrencilere karne hediyesi olarak Bursaspor forması takdim etti. Başkan Recep Bölkbaşı ve yöneticiler, törenin sonunda talasemi ve hemofilili hastası öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Bölükbaşı Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title