Haberler

Haşim Kılıç: Siyasete Girmek Gibi Bir Düşüncem Yok

Güncelleme:

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, emekli olduktan sonra siyasete atılacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak "Öyle bir düşüncem yok" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yasama, yürütme ve yüksek yargı organlarının başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki basına kapalı öğle yemeği yaklaşık 1,5 saat sürdü.

KILIÇ: DEVLETİN YÖNETİMİNDE GERGİNLİK OLMAZ

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, yemek bitiminde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıç, "Devletin yönetiminde gerginlik olmaz. Tabii ki herkes düşüncelerini söyler ama bir yere gelindiği zaman, geldiğiniz noktadan itibaren artık şahıslar değil, devletin geleceği ve devletin hizmeti, kamu hizmeti önemlidir" dedi.

"SİYASETE ATILMAYACAĞIM"

Kılıç, emekli olduktan sonra siyasete atılacağı iddialarına ise "Siyasete girmek gibi bir düşüncem yok. Seçimde aday olmayacağım. Bunların hepsi spekülasyon" sözleriyle yalanladı.

ERKLERİN BULUŞMASI

Yemeğe TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı sıfatıyla Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Serdar Özgüldür, Askeri Yargıtay Başkanı Tuğamiral Ahmet Zeki Liman, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tümgeneral Abdullah Arslan, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan katıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Anayasa Mahkemesi Haşim Kılıç Ak Saray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (42)

vay bemobilWeb@haberler.com:

Sende korkak ciktin hasim bey.halbuki bir musluman Allahtan baska kimseden korkmaz.hele hirsiz ve zalimlerden asla......

16
28
yanıtYanıtla
SedatmobilWeb@haberler.com:

Devlette gerginlik olmaz klişesi... Devletmiş..breh breh breh.. Devlet mi bıraktınız ortada

5
24
yanıtYanıtla
kılıç:

Allah yolunu acık etsin güzel insan

22
5
yanıtYanıtla
kılıç:

adam gibi adamsın keşke aday olsaydın, meydanı boş insanlara bırakmasaydın.

21
5
yanıtYanıtla
ramazan:

sende aynısın kılıç tayyipçi.

9
17
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Kralsin senden bi kac tane daha olsa ulkede suc kalmaz

20
6
yanıtYanıtla
Yozgatlı:

Daha geçen günlerde emekli olunca çok önemli açıklamalar yapacağını söylemişti, 90 derece dönüş neler oluyor?

22
4
yanıtYanıtla
.:

DURDUN DUDUN GİDERAYAK ABUK SABUK SİYASİ BİR LAF EDİP TÜM SAYGINLIĞINI YİTİRDİN HAŞİM REİS. BU MEMLEKETTE ZULMÜN ALASI YAPILIYORKEN ZAİMLERE TEK BİR LAF EDEMEDİN, KARARLARINLA KONUŞTUN, SONRA MEVKİNİ VE HADDİNİ AŞAN LAFLARINLA KENDİNİ BİTİRDİN, YAZIK OLDU. .

13
12
yanıtYanıtla
Varis:

senide satın almadılar değil mi Özal''ın tek mirası başkanımız

18
2
yanıtYanıtla
Takoz:

TÜRKİYEDE PARASI ÇOK OLAN SİYASET YAPIYOR. SENİN PARAN VARMI ? HİÇ GÖRDÜKMÜ KÖYLÜDEN ÇİFTÇİDEN SİYASETÇİ OLAN HAŞİM ABİ. . . . . !

7
12
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title