Haberler

Haşdi Şabi'nin Askeri Sözcüsü Ahmet El-Esedi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Haşdi Şabi'nin askeri sözcüsü Ahmet el-Esedi'nin açıklaması Irak'ta Şii milislerden oluşan Haşdi Şabi'nin (Halk Topluluğu) askeri sözcüsü Ahmet el-Esedi, Halk Topluluğu'nun 1. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başkent Bağdat'ta basın toplantısı düzenledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Haşdi Şabi'nin askeri sözcüsü Ahmet el-Esedi'nin açıklaması Irak'ta Şii milislerden oluşan Haşdi Şabi'nin (Halk Topluluğu) askeri sözcüsü Ahmet el-Esedi, Halk Topluluğu'nun 1. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla başkent Bağdat'ta basın toplantısı düzenledi. Ramadi'ye yönelik operayona ilişkin bir soruya Esedi, "Herhangi bir askeri operasyonun başlangıcıyla ilgili bilgi veremiyoruz. Kentin etrafındaki birçok bölgeyi geri aldık. Ramadi'nin kent merkezinde ailelerin varlığı operasyonu geciktiriyor. Bu meselenin çözümünden sonra operasyon düğmesine basılacak" şeklinde cevap verdi. ABD yönetimin Irak'a ek asker göndermesi hakkında ise "Bu konuda devletimizin tutumu neyse biz de aynı yerde duruyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ramadi Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title