Haberler

Hasan Akgün'den Ahmet Misbah Demircan'a Övgü Dolu Sözler

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la birlikte İstiklal Caddesi’ni gezen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Demircan’ın çalışmalarını takdir ederek, "Ahmet kardeşimi beğenen 40 yıllık bir belediyeciyim. Zaman zaman ziyaret edip yaptığı işleri görmekten, özellikle tarihi dokuya dokunmasından, sahip çıkmasından müthiş bir şekilde memnuniyet duyuyorum" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'la birlikte İstiklal Caddesi'ni gezen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Demircan'ın çalışmalarını takdir ederek, "Ahmet kardeşimi beğenen 40 yıllık bir belediyeciyim. Zaman zaman ziyaret edip yaptığı işleri görmekten, özellikle tarihi dokuya dokunmasından, sahip çıkmasından müthiş bir şekilde memnuniyet duyuyorum" dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, misafiri olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile birlikte İstiklal Caddesi'ni gezdi. Başkan Demircan'ı ziyaret eden ardından yapımı devam eden Tarlabaşı 360 projesi hakkında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan bilgi alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, daha sonra proje satış ofisindeki proje maketini inceledi.

İstanbul'un özetinin Beyoğlu olduğunu ifade eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Belediye başkanlarımız özellikle tarihi mekanlarda yapılan restorasyonları ve Beyoğlu'ndaki gelişmeleri merak ediyordu. Bizde zaman zaman ziyaret ediyoruz ve geldikleri zamanda mutlu oluyoruz. Hasan ağabey büyüğümüz. Aynı zamanda eski bir belediye başkanı. Kendisini burada görmekten mutluyuz" dedi.

"AHMET KARDEŞİMİ BEĞENEN 40 YILLIK BİR BELEDİYECİYİM"

Beyoğlu Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları takdir eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Ahmet Misbah kardeşimiz çok güzel bir belediyeci. Çok güzel işler çıkartıyor. Ben tarihe çok düşkün bir belediye başkanıyım. İstiklal Caddesi'ndeki gelişmeleri ısrarla takip etmeye çalışıyorum. Bugün de bunun için geldim. Başkanımın çok örnek kentsel dönüşüm uygulamalarından bildiğim için, zaman zaman da takip ettiğim için bizzat kendisinden bilgi alış verişi yapmaya geldim. Ayrıca Beyoğlu Belediyesi eski binasını yeniden restore ederek yeni bir binaya kavuştu. Herkesin gidip görmesi gereken muhteşem bir devlet binası yaptı. Buna devlet binası demek lazım. Çok örnek bir bina yaptı. Oradan da örnekler aldım. Öğrenmenin sınırı yoktur. Ahmet kardeşimi beğenen 40 yıllık bir belediyeciyim. Zaman zaman ziyaret edip yaptığı işleri görmekten, özellikle tarihi dokuya dokunmasından, sahip çıkmasından müthiş bir şekilde memnuniyet duyuyorum. Onun için bugün Beyoğlu'ndayız. Beraber İstiklal Caddesi'nde tur atıyoruz" şeklinde konuştu.

20 bin metrekarelik alanda yapılan Tarlabaşı 360 projesinin yüzde 52'si konut, yüzde 12 ticaret,  yüzde 17'si turizm ve yüzde 14'ü ofis alanından oluşuyor. Binaların bir bütün olarak ele alındığı projede, iç bahçelere yer verilecek. Yükseklik sınırının korunduğu projede, ön tarafta en fazla 7 kat, arka tarafta ise 5 katlı binalar tasarlanacak. Ayrıca projede binaların altına 5-6 katlı otopark planlandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Misbah Demircan İstiklal Caddesi Büyükçekmece Hasan Akgün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title