Haberler

HARÜSEM Yaz Kampı Birinci Dönemi Sona Erdi

Güncelleme:

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde çocuklara yönelik düzenlenen yaz kampının birinci dönemi sona erdi.

Şanlıurfa'da kısa adı HARÜSEM olan Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 7-15 yaş grubunu kapsayan çocuklara yönelik düzenlenen yaz kampının birinci dönemi sona erdi.

15 Haziranda başlayıp 10 Temmuz itibariyle sona eren haftanın beş günü saat sabah 09:00'dan akşam 16:00'a kadar devam eden kampın kapanış törenine Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan ve akademisyenler katıldı.

Törende gençlerle sohbet eden Rektör Taşaltın, 40 öğrenciye katılım belgesi verdi. Kamp çalışmaları ile ilgili HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan yaptığı açıklamada; "Yaz kampımıza katılan çocuklarımıza Üniversite akademisyenleri tarafından gün içerinde yüzme, basketbol, İngilizce, Kur'an-ı Kerim, satranç ve eğitsel oyunlar eğitimi verildi. 6 kişiyle başlayan kampımızı 40 çocuğumuzla bitirdik. Programda çocuklarımız gün boyu yardımcı ablaların kontrolü ve gözetiminde oldular. Çocuklarımızın yemek ihtiyaçları için menüler akademisyen danışmanlar tarafından belirlendi. Sürekli eğitim merkezimizde yaz kampımız ve diğer etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ise yaptığı açıklamada; "Sürekli eğitim merkezimiz her geçen gün alanını genişletmektedir. Amacımız üniversitemiz ve Şanlıurfa halkını bütünleştirerek, üniversitemizin teknik bilgisini şehrimize aktarmaktır. Paket program şeklinde olmasıyla Urfa'da bir ilk olan yaz kampımızın, ikinci grubu 20 Temmuzda başlayacak, güz döneminde ise şehrimizin ihtiyaçlarına yönelik kurslarımızın startını da vereceğiz" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Harran Üniversitesi Eğitim Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title