Haberler

Ceset Yerde Yatarken İşlemler Devam Etti

Güncelleme:

Konya'da 52 yaşındaki harita mühendisi, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gişelerde ise işlemler devam etti.

Konya'da harita mühendisi 52 yaşındaki Aydın Bezirganoğlu, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gişelerin önünde hayatını kaybeden ve üzerine çarşafla örtülen Aydın Bezirganoğlu'nun cesedi yerde yatarken, vatandaşların işlemlerine devam etmesi dikkat çekti.

BİRDEN FENALAŞTI

Olay, Tapu Kadastro Konya 5'inci Bölge Müdürlüğü'ne saat 10.45'de meydana geldi. Bir işlem için Tapu Müdürlüğü'ne gelen Harita Mühendisi Aydın Bezirganoğlu, biranda fenalaşarak yere yığıldı. Çalışanların bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, kalp krizi geçirdiği tespit edilen Bezirganoğlu'na müdahale etti. Uzun süre kalp masajı yapılan Bezirganoğlu kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

VATANDAŞLAR ALDIRMADAN İŞLEME DEVAM ETTİ

Bezirganoğlu'nun üzerine çarşaf örtülmüş cesedi yerde yatarken, tapudaki vatandaşların işlemlerine devam etmesi dikkat çekti. Belediye doktorunun normal ölüm raporu vermesi üzerine Aydın Bezirganoğlu'nun cenazesi yakınlarına teslim edildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydın Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (70)

memo:

ne olcaktı işi gücü bırakıp herkes yas mı tutacaktı

12
36
yanıtYanıtla
csr:

Konyadan ne bekliyon ki

30
12
yanıtYanıtla
CMR:

Konyada geçmişindeacın var heralde

yanıt0
yanıt0
Mir:

Sen ne bekliyon sıkıntınmı var varsa yaz numaranı cevaplayım

yanıt0
yanıt0
pera:

Bekleyen beklediğini bulur belasınıda bulur

yanıt0
yanıt0
VELİ:

Konyaya gel umduğun ne ise bulursun kafanı yorma

yanıt0
yanıt0
kandirali:

Hz mevlana''nin bulundugu ve kendilerinin ne olursan ol gel dedigi bir yere nasil boyle bi cevap yazarsin beyin ozurlusu !

yanıt0
yanıt0
alp:

nasıl bi haber bu arkadaş elbette devam edecek işlemler durunca sanki ölen kişi dirilecekmi bu nasıl bir saçmalık

8
29
yanıtYanıtla
klm:

ölüye saygısı olmayanın canlıya hiç saygısı olmaz. Bu millet bence büyük bir felaketi hakketmeye doğru ediyor.

25
6
yanıtYanıtla
hasan:

BU haber yalandır konya gibi yerde olmaz

9
21
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title