Haberler

Hareket Soma'da Can Oldu

Güncelleme:

Hareket Candır Spor Grubu; Soma'da hayatını kaybeden işçilerin çocuklarıyla bir araya geldi

Hareket Candır! Spor Grubu Soma'da düzenlediği etkinliklerle, Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden işçiler ve faciadan çeşitli derecelerde etkilenen madenci ailelerinin çocuklarıyla buluştu.
Hareket Candır Spor Grubu ve Ege Üniversitesi Mezunlar Derneği Üyesi Celil Yılmaz, "Hareket Candır! Spor Grubu olarak Soma'da yakınlarını kaybeden çocukların yaşamlarının normalleşmesi için bu etkinliği düzenledik" dedi.

Madencilerin çocuklarını spora teşvik etmek ve yaşamlarının normalleşmesi sürecine katkı sağlamak için hayata geçirilen projede; Hareket Candır gönüllüleri küçük yaş grubu çocuklarla yakantop, mendil kapmaca, halat çekme yarışı oyunları oynadı.

Etkinlikte; büyük yaş grubu çocuklarla Kozanlı Mahallesi'nden başlayarak Darkale Mahallesi'nde son bulan trekking aktivitesi yapan Grup üyeleri; sponsorlar tarafından tedarik edilen 550 adet spor ayakkabısını çocuklara armağan etti.

Hareket Candır! Hareket etmeye ilham vermek için var olan, daha aktif bir yaşam için insanları harekete geçiren, insanları çeşitli sivil toplum örgütleri veya dernekler yararına koşulara katılmaya, bağış projelerini desteklemeye teşvik eden sosyal bir grup olarak biliniyor

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ege Üniversitesi Soma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title