Haberler

Hareket Halindeki Kamyon Alev Aldı, 5 Kişi Son Anda Kurtuldu

Manisa'nın Salihli İlçesi Yılmaz Beldesi'nde, Mahmut Ali Kayacan (37) yönetimindeki mısır sapı yüklü kamyon seyir halindeyken alev aldı.

Manisa'nın Salihli İlçesi Yılmaz Beldesi'nde, Mahmut Ali Kayacan (37) yönetimindeki mısır sapı yüklü kamyon seyir halindeyken alev aldı. Kamyonda bulunan 5 kişi araçtan inip canlarını son anda kurtardı. Yangına müdahale eden kamyon şoförünün el ve kollarında yanıklar oluştu. İtfaiye ekipleri yangını söndürdü, ancak kamyon kullanılamaz hale geldi.

Yılmaz Beldesi girişinde, Mahmut Ali Kayacan yönetimindeki 45 SB 1071 plakalı mısır sapı yüklü kamyon bugün saat 13.00 sıralarında seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev aldı. şoför Mahmut Ali Kayacan ile sürücü kabininde ve kamyonun kasasında bulunan Emin Dursun, Hüseyin Erkan, Kemal Gelen ve Veysel Gelen alevleri fark edince araçtan inip canlarını son anda kurtardı. Beş kişi alevlere müdahale ederken itfaiye ekiplerine de haber verdi. Alevlere müdahale eden Mahmut Ali Kayacan'ın el ve kollarında yanıklar oluştu. İtfaiye yangını söndürdü ancak, kamyon kullanılamaz hale geldi.

Yaralanan Kayacan ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyük korku yaşayan diğer dört kişinin ise ifadesine başvuruldu. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı, yangının kesin çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmalar sürüyor. - Salihlimanisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Ali Salihli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title