Haberler

Hard Rock Cafe Konserleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

Güncelleme:

Her hafta Perşembe akşamları Ücretsiz Canlı Müzik konserleriyle farklı şarkıcı ve grupları ağırlamaya devam eden Hard Rock Cafe Istanbul, geçtiğimiz hafta sahnesinde Moğollar'ı ağırladı.

Moğollar, Moğolistan dönüşü verdikleri ilk İstanbul konserlerinde "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Devlerin Aşkı" ve "Bir Şey Yapmalı" gibi klasikleşmiş parçalarıyla dinleyicileri kendilerine hayran bıraktılar.

Hard Rock Cafe Istanbul 3 Temmuz'da da Dorian ile Buluşturacak

Live Music geceleriyle klasikleşmiş olan Hard Rock Cafe, İstanbul'da da geleneği bozmuyor ve 3 Temmuz Perşembe akşamı Live Music sahnesini Dorian'a ayırıyor. 2013 yılında yayınladıkları "İstanbul" singleları ile yeni albüm için heyecanımıza heyecan katan Dorian daha fazla bekletmeden Şubat 2014'te yeni albümü dinleyicilerine sundu. Albümün sonbahar turnesine çıkmadan Hard Rock Cafe Istanbul'da konser verecek olan grup "Yeniden Hayata", "Bakma Yüzüme" gibi sevilen parçalarının yanında yeni albüm şarkılarıyla da dinleyicisini coşturacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Moğolistan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title