Haberler

Hande Yener Özel Olarak Hazırlandığı Konserde Göbeğini Gizleyemedi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı, aylardır hazırlandığı konser için her şarkıya ayrı kıyafet hazırlattı. 700 metre kumaş harcanan el emeği kıyafetler, Yener'in göbeğini gizlemeye yetmedi.

Önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava'da sahne alan Hande Yener yılın en ihtişamlı gecesine imza attı. Sahneye 12 kişilik dans ekibi eşliğinde, dev kanatlarla inen Yener, 24 şarkılık hit repertuvarını inanılmaz bir şovla sergiledi. Harcadığı emek ve seyirciye gösterdiği saygıyla tam puan alan Yener, yoğun istek üzerine defalarca bis yaptı. Finalde gözyaşlarını tutamadı.

GÖBEĞİ TAŞTI

Harbiye Açıkhava'da konser veren Hande Yener, dersini iyi çalıştı ve farklı tarz kıyafetleri ile adeta görsel bir şölen verdi. Hande Yener önceki akşam Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde sahneye çıktı. Yener 24 şarkıdan oluşan repertuarı için her şarkıya özel kostüm hazırlattı. Yener'in göbeğini açıkta bırakan siyah kıyafetinden taşan kiloları dikkatlerden kaçmadı.

HER ŞARKIDA FARKLI KONSEPT

Kostümleri yaklaşık iki ayda el işçiliğiyle hazırlanırken toplamda 250 bin adet kristal taş kullanıldı. Hakan Akkaya, Yener için 7, dansçılara da 60 parçalık bir koleksiyon hazırladı. Sahnenin teması bilinmeyen bir gelecekte Yener'in lideri olduğu koloninin, terk edilmiş malikaneye yerleşmesiydi. Hayranlarından tam not alan sahne her şarkıda farklı hal aldı.

200 KİŞİLİK EKİPLE ÇALIŞTI

Provaları yaklaşık iki ay süren ve 200 kişilik ekiple çalışılan canlı performansı ve sahne şovuyla Yener, 24 şarkısını seslendirdi. 'Naber' şarkısıyla 500 metre kumaş kullanılarak yapılan dev kanatlarla sahneye asılı bir şekilde beyaz elbisesiyle çıkan Yener, konserin açılışını yaptı. Dünya dans şampiyonlarından oluşan 12 kişilik dans ekibi de sahnedeydi. Yener, çıkışta söylediği 'Naber' şarkısından sonra ışıklı bir duvakla tamamladığı beyaz elbisesiyle sahneye geldi. Yener'e 'Kış Kış' şarkısında 8 kişiden oluşan işaret dili ekibi eşlik etti. Sonrasında giydiği kırmızı elbise ise sosyal medyanın konusu oldu.

"MİKROFON VE AYAKKABIMI ÇALDILAR"

Konserin ikinci bölümünde ise gladyatör şovlarıyla tanınan Stunttwins kardeşler dikkat çekti. Yener de onlara gladyatör kıyafetiyle sahneye çıkıp eşlik etti. Yener, "Ben bu sevginiz sayesinde varım" derken gözyaşlarını tutamadı. Konserin bir bölümünde Yener, sanat camiasındaki dostluklara da göndermede bulundu. Yener, "Sanat camiasından dost olacak diye kafayı kırdım. Sonunda oldu. Berksan'ı geç buldum. Önceden biri ayakkabımı çaldı; diğeri mikrofonumu" dedi.

"DÜNYA YILDIZLARI DA BURADA"

Lady Gaga, Modanna ve Amy Winehouse gibi dünyaca ünlü starların benzeri 3 dragqueen özel kostümleri ile konserin ilgi çeken detayı oldu. Amy Winehouse ölüm yılında 'Back to Black' şarkısına yapılan özel dans koreografisi ve dev fotoğrafı eşliğinde anılırken Yener, "Büyük bir sanatçıydı. Sevgiyle anıyorum." dedi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemil Topuzlu Hande Yener Harbiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

sedaaa:

Giys ne olur giymese olur aynı kadin

9
5
yanıtYanıtla
meltem:

Herkes kendi cebini doldurmak icin herseyi yapiyor nerdeyse kirkina gelmis hala yaris ediyor bu ne hirs anlayamadim

8
3
yanıtYanıtla
igrencMobil-ANDROID:

nasil bir yaratik bu boyle bismmiillahhh ..... vok cirkin igrenccc yani kelime bulamiyom ...

7
3
yanıtYanıtla
SEDA:

YAHU SEN TEZGAHTAR PARCASISIN HAVAN KIME GÜZELİM:))))))))))

4
5
yanıtYanıtla
meltem:

Ulkemiz her yaz oldugu gibi kötü gunler yasarken hande yeneri kim önemser oda kendine calisiyor

5
3
yanıtYanıtla
ffffff:

yaslaniyo artik sarkiyo her yeri

5
2
yanıtYanıtla
MÜZİĞİ ÖLDÜRENLER.:

ŞİMDİ BUNLAR DA SANATÇI MI? SES YOK, FİZİK YOK, GÜZELLİK YOK. . . . EEEE ? BÜTÜN BUNLAR OLMAYINCA GİYSİLERE HARCADIĞI PARA İLE GÜNDEME GELECEK ELBETTE. . . ALLAH''INI SEVEN ŞARKI SÖZLERİNE DE DİKKAT ETSİN. . ESKİDEN HANGİ ŞARKIYI DİNLERSEN DİNLE, BİR DUYGUSALLIK, BİR ROMANTİZM VARDI. . . ŞİMDİLER DE ''''ŞARKI SÖZÜ'''' DİYE O KADAR UYDURUK UYDURUK SÖZLER YAZILIYOR Kİ, O KADAR OLUR. . .

5
2
yanıtYanıtla
HABER BAŞLIĞI.:

HABER BAŞLIĞIN DA ''''MİLYARLAR'''' DERKEN ?????

5
2
yanıtYanıtla
Gizem:

Konser süperdi Hande Yener de muhtesem! Basarili olanlar cok kiskanilirmis.Tamam sehitlerimiz var ama hayat devam ediyor.Insallah Askerlerimiz soysuzlarin kökünü kazir yaa.

3
4
yanıtYanıtla
konyali:

Caniniz nasil isterki acaba konser vermek veya gitmek soyle aci zamanda hergun sehit dusuyo

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title