Haberler

Hande Doğandemir ve Ahmet Kural'dan Fethiye Kaçamağı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, bir süredir sık sık görüştüğü Ahmet Kural ve dostlarıyla beraber soluğu Fethiye'de aldı.

Okan Yalabık'tan ayrıldıktan sonra adı bir diğer oyuncu Engin Öztürk'le anılan Hande Doğandemir, geçtiğimiz gün aralarında Ahmet Kural'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla Fethiye'ye gitti.

BÜŞRA PEKİN'LE TATİLE ÇIKTI

Güzel oyuncu, aralarında Büşra Pekin ve müzisyen aşkı Ersay Üner'in de bulunuduğu bir ekiple Kabak Koyu'ndaki Shambala isimli tatil köyünde moral depoladı.

AŞK DEDİKODULARI ALEVLENDİ

Burada yoga ve detoks yapan ekibe önceki gün de Ahmet Kural eklendi. Bir süredir magazin kulislerinde Hande Doğandemir ile yakınlaştığı konuşulan sempatik oyuncunun, Fethiye'ye gitmesi de ikili arasında yeni bir aşkın olduğu dedikodularını alevlendirdi.

HAYRANLARI ÇOK MUTLU

Bu arada Facebook'ta "Hande Doğandemir ve Ahmet Kural" adına sayfalar açan ikilinin hayranları da iddia edilen yeni ilişkiyle ilgili çok mutlu olduklarını buradan dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hande Doğandemir Okan Yalabık Ahmet Kural Fethiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (18)

HADİ LENN:

AHAHAHAH HAYRANLARI ÇOK MUTLU OLMUŞ:) YAHU MİLLETE NE KİMİN NE İLİŞKİSİ OLDUĞUNDAN ULAN VALLAHİ ŞAKA GİBİYİZ SABAH SABAH UYKUM AÇILDI:) ÇOK MUTLU OLDUK LAN:)))))))))))))))))))))

18
1
yanıtYanıtla
BOMBA:

Ben de dedim bu ne ses. bomba burada patlamış. boooom. La bunlar kim? herhalde bu websitenin bi şeysi.

10
8
yanıtYanıtla
M. DOGAN:

hazırlayın havayi fişekleri, halay ekibini, bayrakları kutlayalım hep beraber. .

16
0
yanıtYanıtla
umutmobilWeb@haberler.com:

Bu karı be zaman ünlü oldu çok itici sırf bu var diye dizi bakmıyorum

16
0
yanıtYanıtla
irfan:

yılın bombasını ben patlatacam

12
1
yanıtYanıtla
Taksici CemilMobil-IOS:

La bu hande bi ayda kaç erkek değiştirdi

9
3
yanıtYanıtla
kahraman:

vermicem vermicem oh oh vermicem

7
4
yanıtYanıtla
kürd Mobil-ANDROID:

ben bu ülkedeki AŞK kavramını protesto ediyorum bu bayan bu zatla kaçamak yapıyorsa ve çevremde görüyorum güzel bayanlar nerde uyuz bir erkek varsa peşinde koşuyor karşı cinsin AŞK kavramını protesto ediyorum

7
3
yanıtYanıtla
GAYSERİLİ:

HAYRANLARI İKİSİNİN ADINA FACEBOOKTA SAYFALAR AÇMIŞ. YOK BİDE İKİSİNİN YANINA GİDİP YATAK BAŞINDA PEÇETE TUTUN :)))) GERİZEKALI KIZ HAYRANLAR !!!

9
1
yanıtYanıtla
ihtiyar:

daldan dala kim popülerse ona atla

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title