Haberler

Hançalar'ı Bayramda Yasa Boğan Kaza Kurbanları Toprağa Verildi

Denizli'nin Çal İlçesinde, ağaca çarpan otomobilde hayatını kaybeden 3'ü çocuk 5 kişinin cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi.

Denizli'nin Çal İlçesinde, ağaca çarpan otomobilde hayatını kaybeden 3'ü çocuk 5 kişinin cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi. Bayramın ikinci günü saat 18.00 sıralarında, Antalya'dan ailesi ve yakınlarıyla bayram ziyaretine gelen Ramazan Gökduru (39), Mahmutgazi Köyü yakınlarında, kullandığı 07 AVM 19 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, savrularak yol kenarındaki ceviz ağacına çarptı. Hurdaya dönen otomobilin Antalya'daki bir öğrenci yurdunda müdür olarak görev yapan sürücüsü Ramazan Gökduru, yanındaki oğlu Hilmi Emirhan Gökduru (8) ve yeğeni Hilmi Tunahan Gökduru (12) olay yerinde, eşi Havva Gökduru (38) ve yeğeni Rüveyda Beren Gökduru (4) ise kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi. Aynı kazada yaralanan diğer yeğenleri Abdullah Gökduru (27), Abdurrahman Gökduru (19) ve Ahmet Selimhan Gökduru (2) ise Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınmıştı.

Kaza, bayramın ikinci gününde Gökduru Ailesi'nin yakınlarının yaşadığı Hançalar Mahallesi'ni yasa boğdu. Ölen 5 kişinin cenazeleri bugün ikindide, Hançalar Camisi'nde kılınan namazın ardından, gözyaşları içinde ve dualarla mahalle mezarlığına götürülüp, toprağa verildi. Kazada yaralanan diğer 3 kişinin tedavileri hastanede devam ediyor. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hançalar Denizli Antalya Çal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title