Haberler

Hamzaoğlu: "Hakeme Gücümüz Yetmez" Dedim

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, soyunma odasında, 'Hakeme gücümüz yetmez, biz kendi hatalarımızı düzeltelim ve çıkıp oyunumuzu oynayalım' dediğini söyledi.

Galatasaray, ligde Mersin İdman Yurdu'nu 3-2 yenerken, maç sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

"ÜMİDİMİZİ KAYBETMEDİK"

Üst üste gelen galibiyetlerden sonra bir düşüş beklediklerini ancak benlentilerin üzerinde bir düşüş olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, "4 maçlık galibiyetten sonra bir düşüş bekliyorduk ama ilk yarıdaki kadar beklemiyorduk. İkinci yarıda da çok iyi oynamadık ama geride olmamız rağmen ümidimizi kaybetmedik. Karşımızda da çok iyi oynayan bir Mersin vardı. Rıza hocayı tebrik ediyorum. Oynamak isteyen, mücadele etmek isteyen bir şekilde sahadaydılar. Zor bir maçtı, oyuncularımızı tebrik ediyorum" dedi.

"HAKEME GÜCÜMÜZ YETMEZ" DEDİM

Soyunma odasında da oyuncularına önemli uyarılarda bulunduğunu ifade eden Hamza Hamzaoğlu, "İlk yarıdaki bazı pozisyonlardan dolayı, oyuncularım hakemle fazla oynamaya başlamıştı. Bu da konstrasyonumuzu bozuyordu. Soyunma odasında, 'Hakeme gücümüz yetmez, biz kendi hatalarımızı düzeltelim ve çıkıp oyunumuzu oynayalım' dedim. Öyle de oldu" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mersin İdmanyurdu Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (3)

Caner K.Mobil-IOS:

Hamza Hoca'yı tebrik ediyorum. Çok düzgün ve akıllı biri kendisi bana göre. Taktiksel ve motivasyon açısından Galatasaray'a ilaç oldu. Umarım bu çizgiyle uzun süreler başarılı bir şekilde Galatasaray'ın başındaki teknik adam olarak bize önemli katkılar sağlar.

3
0
yanıtYanıtla
4 Yildizli GS:

Helal sana Hamza Hoca

3
0
yanıtYanıtla
kemal abi:

hamza hocanın dik duruşu çok güzel. . Futbolu futbol yapan ufak tefek oyuncu hileleri değil takım oyunudur. . ADAM GİBİ ADAM HAMZA HAMZAOĞLU

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title