Haberler

Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe'yi Alkışlatmıştı

Güncelleme:

Galatasaray'ın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Hamzaoğlu, Akhisar'da görev yaptığı dönemde oyuncularına şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe'yi alkışlatmıştı.

Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin ardından teknik direktörlük koltuğuna Hamza Hamzaoğlu'nun geçmesi neredeyse kesinleşti.

Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'ın başına geçmesi haberleriyle birlikte, genç teknik adamın Akhisar Belediye spor başındayken Fenerbahçe'ye yaptığı jest bir kez daha gündeme geldi.

FENERBAHÇE'Yİ ALKIŞLATMIŞTI

Hamza Hamzaoğlu'nun başında bulunduğu Akhisar Belediye spor, 2013/2014 sezonunda Çaykur Rize spor maçının ardından şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçta, sarı-lacivertli ekibi takım halinde alkışlamıştı. Hamzaoğlu ve Akhisar Belediye spor'un yapmış olduğu bu centilmence hareket o gün tüm spor kamuoyundan büyük takdir toplamıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Akhisar Belediyespor Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

HAGİİİİİİ:

cim bom adam olmazzzzz. . . hamza gibi kanı bozuk birini getirirlerse daha berbat oluruz. en iyisi fenerbahçenin ilacı HAGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ. . . fenerliler iyi tanır HAGİİ yiiiiiiiiiiiii. . .

3
24
yanıtYanıtla
osmanlı:

cim bomada böyle karakterli hoca yakışırdı

15
5
yanıtYanıtla
alexMobil-ANDROID:

cinconlular ne çabuk unuttunuz kralalexxx

5
6
yanıtYanıtla
kafkef:

Bir F. B. olmamla beraber umarım başarılı olur. Gerçekten türk futbolu geri kafalılar yüzünden ilerleyemiyor. G. S uefa kupasını aldığında biz ayakta alkışladık.

8
2
yanıtYanıtla
Ultra ArslanMobil-ANDROID:

Yılmaz VURAL la görüşmeler devam ediyor

7
2
yanıtYanıtla
çewlikliMobil-ANDROID:

arkadaşlar hamza temiz insandır bence doğru tercih

6
2
yanıtYanıtla
Yusuf GündüzmobilWeb@haberler.com:

Bir F B li olarak Türk Hocayı tercih eden tüm kulupleri kutluyorum. Önce hocalarımıza sahip çıkalım, onlar da Salih lere , Gökhanlara, Safa lara sahip çıksın

2
0
yanıtYanıtla
EDİTÖR:

BU HOCALAR ÜLKEMİZİN EVLATLARI. . . ERTUĞRUL SAĞLAM, İSMAİL KARTAL, ERSUN YENAL, HAMZA HAMZAOĞLU. . . . HANGİ TAKIMIN TARAFTARI OLURSAK OLALIM. BU JENERASYONA SAHİP ÇIKALIM. KENDİNİ BİLMEZ BAZI BASIN KALEMLERİNİN BU KARDEŞLERİMİZİ EZMESİNE, HARCAMASINA HEP BERABER İZİN VERMEYELİM. . . .

2
0
yanıtYanıtla
hüseyin:

çok fitne bir haber, fenerbahçe kokuyor

0
1
yanıtYanıtla
HRKMobil-ANDROID:

Ya beyler daha Hamza Hoca göreve başlamadan yargısız infaza maruz kalıyor futbol bir gösteri oyunu medeni olan iyi oynayanı ve kazananı Alkışlamak kadar güzel bir duygu olabilir mi?

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title