Haberler

Hamza Hamzaoğlu: Ben Olsam Dzsudzsak'ı Almazdım

Güncelleme:

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, oyuncusu Balazs Dzsudzsak'la ilgili "Ben olsaydım onu almazdım. Oyun yapıma çok ters futbolcu" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, AS TV'de yayınlanan Markaj Özel programının konuğu oldu. Hamza Hamzaoğlu, taraftarlarına önümüzdeki sene bambaşka bir Bursaspor izleteceklerini söyledi.

Her şeyin planladıkları gibi gittiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Kafamdaki kadro hazır. Bildiğimiz oyuncuları aldık. Yola bu şekilde çıkmak bana güven veriyor. Allahım bizi mahçup etmez inşallah" dedi. Genç teknik adam ayrıca Bursaspor'da çalışmanın her teknik adama olduğu gibi kendisine de ayrı bir sorumluluk verdiğini söyledi.

"DÜKKANINI UMUTLA AÇACAK"

Geçen sezonla ilgili düşüncelerini söyleyen Hamza Hamzaoğlu, önemli konulara değinerek, "Geçen sezon hem mücadele hem de oyun anlamında benim istediğim bir takım sahada olamadı. Çünkü ben daha çok topa sahip olan, şut atan, orta yapan bir takım oluşturmayı hedefler ve planlarım. Zevk veren bir takım olmalı. Geçen sezon bunu yapamadık. Ama bu sene kendi oluşturduğumuz kadro ile bunu yakalacağımızı düşünüyoruz. Bu sene taraftarımız kaybetsek bile ertesi günü dükkanını umutla ve mutlulukla açacaktır" ifadelerini kullandı.

"KAFAMDAKİ OYUNCU DEĞİL"

Hamza Hamzaoğlu, Balazs Dzsudzsak'la ilgili şok açıklamalar yaptı. "Bursaspor'un oyun anlayışına uygun değil" diyen Hamzaoğlu, "Dzsudzsak'la mücadele yönünde ayrı düşüyoruz. Top rakipteyse bir kişi eksiksiniz demektir. Ben olsam Dzsudzsak'ı transfer etmezdim. Dzsudzsak iyi bir oyuncu ama benim oyun anlayışımda defansif yönde de bir şeyler üstlenmesi lazım. Şu anda Necid ile birlikte olmayacak gözü ile bakıyoruz. Ama gelirlerse mücadele edecek. Etmezse oturacak. Herkes için geçerli bu. Formasını terletmeyen, yenilgiyi kabullenen futbolcuyu ben kabul etmem" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Balazs Dzsudzsak Hamza Hamzaoğlu Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (13)

16spor:

yav hoca ne gerek var bu konuşmalara şuan bizim futbolcumuz, adamı satmaya çalışan başkanın elini zayıflatıyoyrsun bir, ikinciside gitmese ne yapacan bu adamı nasıl kadroya girmeye motive decen, 1, 6 milyon avro alıyor , kulübe bekçiliği mi yaptıracan , yoksa vakıfköyemi gönderecen

56
3
yanıtYanıtla
ggg:

euro 2016 yı izlememiş hamza hoca enteresan

26
3
yanıtYanıtla
obertan:

aynen hamza ne izledi acaba son 1 ay?

yanıt0
yanıt0
VolcanoMobil-IOS:

Tam bir cehalet

14
3
yanıtYanıtla
köprülü:

senin oyun yapın mı var be :)

13
4
yanıtYanıtla
tanju:

seni alırımm askıya basarım taskıya kendine gelll

yanıt3
yanıt8
Sezarın Hakkı:

Bu adam dengesizoğlu dengesiz. Diyor ki ''daha çok topa sahip olan, şut atan, orta yapan bir takım'', onu da yapabilecek tek oyuncun Dzsudzsak zaten. Galatasaray''da da böyleydi. Zekası yetmiyor. İstediğini neyin yapabileceğini anlayabilecek kapasitede biri değil.

9
2
yanıtYanıtla
misafir:

gördük hoca gördük senin aldığın futbolcuları da gördük

8
2
yanıtYanıtla
.:

Hamza hoca bu sene en geç 10. hafta da yolcu

8
2
yanıtYanıtla
strumgraz:

Dzsudzsak gibi topçu Türkiye de kaç tane var Hamzaaaaaaaaaaaaa

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title