Haberler

    Hamit Altıntop İçin Büyük Suçlama!

    Tüzemen, "Hamit, Tuzlaspor'un yönetim kurulu üyesi. Kusura bakma, sen buranın yönetim kurulu üyesisin, senin maçta işin yok. Maç başı para alacaksın diye çıkıyorsun. Bir hata yaptın, onun sonucunda skor 2-1 oldu" dedi.

    Tüzemen, "Hamit, Tuzlaspor'un yönetim kurulu üyesi. Kusura bakma, sen buranın yönetim kurulu üyesisin, senin maçta işin yok. Maç başı para alacaksın diye çıkıyorsun. Bir hata yaptın, onun sonucunda skor 2-1 oldu" dedi. Galatasaray'ın, Ziraat Türkiye Kupası maçında TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'a 3-2 mağlup olması, artık son saatlerini yaşadığımız 2016 yılının en büyük sürprizlerinden biri oldu.Karşılaşmayı canlı yayınlayan A Spor'da yorumculuk yapan Levent Tüzemen, maç sonrası olay yaratacak ifadeler kullandı. Galatasaray'ın yediği 2. golde büyük bir hata yaparak topu rakibe kaptıran Hamit Altıntop'a dikkat çeken Tüzemen, şunları söyledi:



    TÜZEMEN: "YÖNETİM VE RIEKERINK BUNU NASIL GÖRMEZ!"



    " Hamit Altıntop, Galatasaray'ın oynadığı Tuzlaspor'un yönetim kurulu üyesi. O zaman Galatasaray'ın oyuncusu olarak maça çıkma! Kusura bakma, sen buranın yönetim kurulu üyesisin, senin maçta işin yok. Maç başı para alacaksın diye çıkıyorsun. Şimdi şeytanın avukatlığını yaparsak yanlış yerlere gideriz. Bir hata yaptın, onun sonucunda skor 2-1 oldu. Galatasaray yönetimi ve Riekerink bunu görmedi mi? Hamit'in Tuzlaspor'a karşı iki maçta da oynaması hataydı.

    Hamit burada topla yerden kalkamadı, dürttü ve o top rakibe gitti gol oldu. Normal koşullarda samimi konuşuyorum; futbol Hamit'i bırakmış. Bir senedir top oynamayan Hamit'in bu ağır temposuyla, geri dönemeyişiyle hiç şansı yok."Hamit Altıntopa büyük suçlama Hamit Altıntop, kendi yarı alanının ortasında topun üstüne basınca dengesini kaybetti ve Tuzlasporlular topu kaparak golü attı.



    TUZLASPOR YÖNETİMİNİ ESKİ FUTBOLCULAR DEVRALMIŞTI



    TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 14. sırada yer alan Tuzlaspor'un geçen hafta yapılan kongresinde yönetimi eski milli futbolcular devralırken, bunların 4'ü eski Galatasaraylılardan oluşmuştu.

    Kongrede başkanlığa Murat Erdoğan seçilirken, Ümit Davala, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Yıldıray Baştürk de 5 kişilik 'yönetim kurulu asil üyeleri' listesine seçilmişti.

    AHMET ÇAKAR: 'HAMİT RESMEN YÖNETİMDE İSE BUNUN ADI ŞAİBEDİR'

    Ahmet Çakar da Twitter hesabından yazdığı mesajda, "Eğer Hamit Altıntop Tuzlaspor yönetim kurulunda ise (resmen) bu maç FIFA kurallarına göre şaibelidir" dedi.



    Kaynak: Amkspor

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Levent Tüzemen Hamit Altıntop Galatasaray Kusura Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title