Haberler

Hamile Kadın Jandarma Tarafından Botla Kurtarıldı

Van'ın Muradiye İlçesi'nde yağışların ardından yükselen Morgedik Barajı nedeniyle su altında kalan Gülçimen Mahallesi'nde hamile bir kadın jandarma tarafından botlarla kurtarılarak hastaneye ulaştırıldı.

Van'ın Muradiye İlçesi'nde yağışların ardından yükselen Morgedik Barajı nedeniyle su altında kalan Gülçimen Mahallesi'nde hamile bir kadın jandarma tarafından botlarla kurtarılarak hastaneye ulaştırıldı.

Van'ın Muradiye İlçesi'ne 30 kilometre mesafede bulunan Güllüçimen Mahallesi'nde dün saat 22.30 sıralarında doğum sancıları tutan Menşure Sarı, mahallelerinin sular altında kalması nedeniyle yakınları tarafından hastaneye götürülemedi. Sarı'nın yakınları jandarmadan yardım istedi. Kısa sürede bölgeye gelen Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı'na ait kurtarma timi ve sağlık ekipleri botla doğum hastası Menşure Sarı'nın evine ulaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale ardından jandarma botuna alınan Menşure Sarı, hazır bekletilen ambulansa bindirilerek Muradiye Devlet Hastanesi'ne ulaştırılarak tedavi altına alındı. Daha sonra Menşure Sarı'nın eşi Bahattin Sarı ve çocukları da botla evden çıkarıldı.

- Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title