Haberler

Hamile Kadın İçin Ambulans Destekli Suç Örgütü Operasyonu

Güncelleme:

Adana'da suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, şüphelilerden birinin eşi hamile olduğu için ambulans hazır bekletildi.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 1,5 yıllık planlı bir çalışmayla, daha önce elebaşlığını C.D ve R.A'nın yaptığı iddia edilen suç örgütünün S.T'nin elebaşlığında faaliyetlerine devam ettiğini belirledi.

Suç örgütü üyelerinin daha önceden belirlenen 20 adresine, özel harekat ekiplerinin de aralarında bulunduğu 250 polisin katılımıyla helikopter destekli operasyon düzenlendi. Özel harekat ekipleri, çelik kapıları 'koç boynuzu' yardımıyla açarak evlere girebildi.

Şüphelilerden birinin eşinin hamile olduğunu tespit eden ekipler, belirlenen adrese ambulans talep etti. Operasyon sırasında hazır bekletilen ambulansta sağlık kontrolünden geçirilen kadının durumunun iyi olduğu belirlendi.

Operasyonda, aralarında suç örgütünü yönettiği öne sürülen S.T. ile 1 kadının da bulunduğu 13 şüpheli yakalandı. Kadın şüpheli H.Ç'nin örgüt üyesi olduğu ileri sürülen kişileri evinde barındırdığı iddia edildi.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütü yönetmek ve örgüte üye olmak", "adam öldürme ve yaralama", "konut ve iş yeri kurşunlama" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.

Suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, daha önce örgüt elebaşı olduğu ileri sürülen C.D'nin de aralarında bulunduğu 18 kişinin tutuklandığı, örgütü yönetmeye başlayan R.A'nın yaklaşık 10 ay önce Bayram Gülşen'in öldürülmesi olayının zanlısı olarak tutuklanmasıyla örgütün S.T'nin elebaşlığında faaliyetlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İhsan Anlı kimdir? Müge Anlı'nın babası İhsan Anlı yaşıyor mu, kaç yaşında? Yeni Renault Duster ne kadar? Renault Duster Bursa'da mı üretilecek? Yeni Renault Duster özellikleri! Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title