Haberler

Hami Mandıralı Taraftara Saldırdı

Güncelleme:

Trabzonspor eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Antalyaspor'a 7-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından "Ceketiniz çok güzel" deyip imada bulunan taraftara saldırdı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaştı. Rakibine 7-0 yenilerek lig tarihindeki en farklı mağlubiyetini alan bordo-mavililerde karşılaşma sonrası ortalık karıştı.

"CEKETİNİZ ÇOK GÜZEL"

Bir taraftarın, görevinden istifa eden Hami Mandıralı'ya ''Ceketiniz çok güzel'' demesi genç teknik adamı kızdırdı.

Kendisine gönderme yapan taraftarın üzerine yürüyen Mandıralı'yı güvenlik görevlileri sakinleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hami Mandıralı Antalyaspor Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (7)

MUSTAFA:

HAKEM BIRAKSA 1TANE DAHA YOLDAYDI. HAKEM TRABZONU TUTTTU

13
1
yanıtYanıtla
Muhtar:

erdoğan ceketini andırıyor. . .

5
2
yanıtYanıtla
COŞI:

SAĞOL KOÇUM DAHA IYISI SENIN OLSUN DESEYDI HAMI HOCA DURUM TATLIYA BAĞLANIRDI. AMA HOCADA HAKLI BEYLER 7 TANE ATILIRMI BEE OHAA ANTALYASPOR;)

6
1
yanıtYanıtla
güldür güldür D:

sanki ben şevket hoca skeçini hatırlar gibi oldum adam damadına 7 -0 yenilince patlamışştı ya güldür güldür ekibi adamlar çözmüşler olayı ya

3
1
yanıtYanıtla
kulluk ve ibadet:

hami mandali trabzon spora taparsan ALLAH ü tealayi unutup böyle rezil olursun hadi ts kurtarsin seni

3
0
yanıtYanıtla
Çetin:

mor pantolon pembe sweetler şehrin doğasına aykırı.

2
0
yanıtYanıtla
gs 31 hs:

ts ozune donmelı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title