Haberler

Haluk Ulusoy Tff Genel Kurulu'nu Mahkemeye Taşıyacağını Açıkladı

TFF Başkan Aday Adayı Haluk Ulusoy, yapılan TFF başkanlık seçimlerini mahkemeye taşıyacaklarını açıkladı.

TFF Başkan Aday Adayı Haluk Ulusoy, yapılan TFF başkanlık seçimlerini mahkemeye taşıyacaklarını açıkladı.

TFF Başkan Aday Adayı Haluk Ulusoy, TFF başkan adaylığına kabul edilmeyişinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Üzüntülü olduklarını ifade eden Ulusoy, "Tüm çabalara rağmen Türkiye Futbol Federasyonu delegelerinin mevzuata uygun olarak yeter sayıda aday göstermesine rağmen konuyla hiç ilgisi olmayan bir Anayasa Mahkemesi kararı emsalmiş gibi gösterilerek seçime gitmemiz, hatta bir seçimin yapılabilmesi Türk futbolunun elinden alınmıştır. Delegelerin iradesine karşı yapılan bu akıl almaz ihlalin eleştirisini daha sonra detaylı olarak sizlerle paylaşacağım. Hukuka uygun olmayan yollarla oluşan bir yönetim hakkında hukuk süreci işleyecek ve kısa sürede hak yerini bulacaktır. Bu futbol ailesi bugün elinden alınan seçimi çok kısa bir sürede hayata geçirecektir. Bizi aday gösteren 65 imzanın tamamı helaldir. Biz hiç kimseye baskı yapmadık. Gönül rızasıyla verilen imzalar yok sayılmıştır. Ben buradan tüm baskılara, tehditlere rağmen bize destek veren 65 yürekli kardeşime teşekkür ediyorum. Onların hür iradelerinin hukuki yoldan sonuna kadar takipçisi olup haklarını arayacağız" dedi.

Ulusoy, konuyu mahkemeye götürüp götürmeyeceğiyle ilgili soruya, "Burada gasp edilen haklar hukuk yoluyla geri alınacaktır. Kısa zamanda bu genel kurul burada veya başka bir yerde toplanacağını hep beraber göreceğiz" yanıtını verdi.

Trabzonspor'un kendisine destek olmaması ile ilgili ise Ulusoy, "Ben Trabzonluyum. Bu yaşıma gelene kadar tüm Trabzonluların adam gibi adam olduğunu biliyorum. Başka da söyleyecek bir sözüm yok" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Anayasa Mahkemesi Haluk Ulusoy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title