Haberler

Haluk Koç: Ulusal Düzeyde Yas İlan Edilmeli

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Suruç'taki canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 32 genç için ulusal yas ilan edilmesi gerektiğini ifade etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Haluk Koç, Suruç'taki patlamanın ardından ulusal yas ilan edilmesi gerektiğini söyledi.

ULUSAL YAS İLAN EDİLMELİ

Partisinin MYK toplantısı devam ederken düzenlediği basın toplantısında, "32 gencimizi menfur bir terör saldırısında kaybeden Türkiye'de, bu kaybettiğimiz gençleri anmak ve terörü lanetlemek adına mutlaka ulusal düzeyde bir yas ilan edilmesinin de gereğini ifade etmek istiyorum. Bu kararı alacak olan hükümetin de gecikmeden bu kararını vermesi gerekiyor." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haluk Koç Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

Az kaldi:

HADI ORDAN PKK NIN YALAKASI ULAN SIZE OY VERENLERIN AKLINA SASARIM. DUN BIR MEHMETCIK SEHIT EDILDI ONUN ICIN NICIN ISTEMIYORSUN YAS ILANINI.

5
13
yanıtYanıtla
CcC:

Yürü git lan gencecik Aslan gibi uzman şehit oldu ona yas tutun yalakalar

6
5
yanıtYanıtla
ANGARALI:

ASKER POLİS ŞEHİT OLDUĞU ZAMAN NERDESİN CHP İŞTE SİZE CHP ZİHNİYETİ

4
4
yanıtYanıtla
razı:

git işine

4
4
yanıtYanıtla
Ercan ŞahinMobil-ANDROID:

Şerefsizler o kadar asker ölünce nerdeydiniz bir gün ulusal yas ilan edek demediniz allah hepinizin belasını versin

2
5
yanıtYanıtla
adam:

Elin arap krali icin yas ilan eden Tayyip kayiplarda. 32 GENCIMIZ, vatandasimiz icin neden yas ilan edilmiyor?

6
1
yanıtYanıtla
Daf..:

Ulkemin haline baktikca ben hergun yas tutuyorum...

5
1
yanıtYanıtla
APOCU FEDAİLERMobil-IOS:

Biz kürtler silahlandık iç savaşa hazırız,emir gelsin bu faşist türklerin kökünü kurutacaz

5
1
yanıtYanıtla
gercekci:

Ölenlerin içinde alevi olanda var onun için yas ilan ediyor diyor hadi onlar eylem yapıyor Alevilerin ne işi var bu ülkeyi Aleviler karıştırıyor zaten yavuz sultan selim İran sahi yla savasirken yavuz sultan selime karşıda ayaklandı bunlar Tunceli komple alevi ve pkkyi destekliyor müthiş bi destek var kurt olmadıkları halde

2
3
yanıtYanıtla
boş laf:

Yav gec bunları gec kürt kardeşlerimiz katlediliyor bizim burda içimiz yanıyoryas ilan edilse geri mi gelecek o kadar cocuk ...Kuru gürültü leri gecin artık bir kere de ülke yararına iş yapın Davutoğlu nu dinleyin teröre karşı birleşin. ....miting meydanlarında terör partisiyle omuz omuza caliştıgınız için halk tan Özür dileyin

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title