Haberler

Haluk Koç : Türkiye Bugün Türkiye'yi Yöneten Bu Karanlık Zihniyetten Biran Önce Kurtulmak Zorundadır

Chp Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Halk Tv'de Nedim Şener, ve Aykut Erdoğdu ile birlikte Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı.

Chp Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Halk Tv'de Nedim Şener, ve Aykut Erdoğdu ile birlikte Uğur Dündar'ın sorularını yanıtladı. Haluk Koç, "Türkiye bugün Türkiye'yi yöneten bu karanlık zihniyetten biran önce kurtulmak zorundadır" dedi.

Haluk Koç, "Türkiye bugün Türkiye'yi yöneten bu karanlık zihniyetten biran önce kurtulmak zorundadır. Bu iktidar, bu yapılanma, bu ilişkiler sürdüğü sürece bu coğrafyada hiçbirimiz rahat, kardeşçe yaşayamayız, inançlarımızı özgürce yerine getiremeyiz. Karanlık çetelerin her zaman tehdidi altında al takke ver külah Türkiye her zaman hedefte olan bir ülke haline gelecektir. Hırsızı savunan dindar olmaz dediniz. Ama siz şuanda Türkiye'deki en muteber mesleği eleştirmiş oldunuz. Yani mahkeme koruması, kayıtları, kararı altında Türkiye'de bugün en geçerli meslek. Çocuklara sorarlardı evvelden ne olmak istiyorsun yavrum diye. Doktor, mühendis, hemşire, öğretmen, polis, her türlü mesleği sayardı. Şimdi korkuyorum ben çocuklarımız hırsız olmak istiyorum baba der diye" diye konuştu.

GÜNLÜK SİMİT PARASI BİLE DEĞİL

Haluk Koç, "İşçi ve Bağkur emeklilerine 24 lira, memur emeklilerine 45 liralık bir zam. Günlük simit parası bile değil. İktidara gelirken meydan meydan çay simit hesabı yaptılar. Ama simidi unuttular şimdi. Şimdi altınlar içinde yaşıyorlar. Altın kupalarla içiyorlar, altın lavabolar, altın kaplamalı klozetlere oturuyorlar, çay simit hesabı bitti. 2000'de asgari ücret 120 lira, karşılığı o tarihte 26 gram altın. Yıl 2015 asgari ücret 950 lira, karşılığı 6 gram altın. Onun için ben bütün emeklilere aynı Genel Başkanım gibi CHP adına sesleniyorum elinizi vicdanınıza koyun, anamın partisi, babamın partisi dönemi bitti. Şimdi artık zenginin partisi var, hayasızın partisi var, sömürenin partisi var, hırsızın partisi var, haramın partisi var" dedi.

TÜRKİYE'DE KAVGA İKTİDARI PAYLAŞAMAMAKTAN ÇIKTI

Haluk Koç, "Emekliliği yaklaşmış bir Başbakan Yardımcısı var, arada sırada ağlar. Ankara'da Çukurambar semtinde bir gün çıktı suikast yapılacak eyvah, kıl payı kurtuldu breh breh breh. Arınç İzmir'de ama Ankara'da suikast yapılacak ortalık ayağa kalkıyor. Dümen başka, tezgah başka. Türkiye'nin temel güvenlik bilgilerinin olduğu kozmik odalarına ailecek her kanat birden girdi. Hani hepiniz oradaydınız ulan lafı var ya, ulanı bizde kullandık kusura bakmayın. Onları tercüme etmek adına söyledim. Hepsi beraber yaptılar bu işleri. Beraber yürüdüler bu yollarda. Şarkıdaki gibi beraber ıslandılar, bu dümeni beraber çevirdiler. Hepsi aynıydı. Türkiye'de kavga iktidarı paylaşamamaktan çıktı. Bunun içinde rantı da var, siyasi boyutu da var" dedi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Nedim Şener Haluk Koç Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title