Haberler

Haluk Bilginer'in "Kadın" Sözleri Tepki Çekti: Tanrı Diye Bir Şey Varsa Kadındır

Güncelleme:

Haluk Bilginer'in verdiği röportajda "Tanrı diye bir şey varsa kadındır" sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ünlü oyuncu Haluk Bilginer'in son röportajında yaptığı açıklamalar sosyal medyanın gündemine oturdu. 'Erkeğin iktidarından nefret ediyorum, Tanrı diye bir şey varsa kadındır' diyen Bilginer'e sosyal medyadan tepki yağdı.

"TANRI DİYE BİR ŞEY VARSA KADINDIR"

Oyuncu Haluk Bilginer, "Tanrı diye bir şey varsa kadındır. Allah baba değil, Allah anadır o. Allah, baba olamaz. Niye toprak ana diyoruz da Allah ana demiyoruz. Hep erkek cümleleri bunlar" dedi. Bilginer, "İçinden insan çıkaran bir insanı erkek kavrayamaz. 14. yüzyılda kadınları niye yaktık, biz sizi niye yaktık, sizden korktuğumuz için" diye konuştu.

"KADIN DOĞURDUĞU İÇİN YAŞAMIN DEĞERİNİ BİLİYOR"

Cumhuriyet'ten Ceren Çıplak'a konuşan Haluk Bilginer, "Erkeğin iktidarından nefret ediyorum, korkmak ne kelime… Dünyanın bu gidişatından çok korkuyorum. Korkmamak aptallıktır, insan olan korkar. Erkeğin de rahmi olsaydı, doğurabilseydi bu dünya çok daha mutlu bir dünya olurdu, savaş falan olmazdı. Kadın doğurduğu için yaşamın değerini biliyor, erkek yaşamın değerini bilmiyor. Öldürmeyi kahramanlık sanıyor" dedi.

Kaynak: Cumhuriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haluk Bilginer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (256)

DİN, DİYANET ŞEYTAN TAYYİPİN EMRİNDE:

YURTTA SAVAŞ, DÜNYADA SAVAŞ, MÜSLÜMANI SOYMAK İÇİN, TAYYİPÇİ OL ARKADAŞ. .

4
97
yanıtYanıtla
KEREM:

ALLAH A ŞİRK KOŞAN CEHENNEMLİKTİR AMA BU ALLAH KADINDIR DİYOR GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN MAKSADI NE OLURSA OLSUN

84
4
yanıtYanıtla
KAMEZARA GİRİNCE SÖYLERSİN:

MÜNKER VE NEİRDEN SANA İLK SORULARI, RABBİN KİM? O ZAMAN HANYAYI VE KONYAYI GÖRÜRSÜN. .

51
0
yanıtYanıtla
ahmed:

doğru demiş lakin günümüzde bunu anlayabilecek çok kişi var cahiliye ülkesiyiz.

6
34
yanıtYanıtla
tj:

Allah''ın emanetini Allah edecek kadar cahil bir adammış. Ben de seni baba bir adam sanırdım yazık

31
5
yanıtYanıtla
deli yaşar:

allah kahretsin seni haluk. sanatçı bozuntusu seni

22
14
yanıtYanıtla
Gercek Yorumcu:

Seni Allah kahretsin!

yanıt3
yanıt12
Maide suresi:

Andolsun ki ''Allah, kesinlikle Meryem oğlu Mesîh''tir'' diyenler kâfir olmuşlardır. Halbuki Mesîh ''Ey İsrailoğulları! Rabbim ve Rabbiniz olan Allah''a kulluk ediniz. Biliniz ki kim Allah''a ortak koşarsa muhakkak Allah ona cenneti haram kılar; artık onun yeri ateştir ve zalimler için yardımcılar yoktur'' demişti. ''Maide 72''

32
3
yanıtYanıtla
ALLAH VARDIR:

Ya islamla yücelir, ya da inkar''da çürürsün. Bu yol mezarda bitmez gittiğinde görürsün. . . .

26
9
yanıtYanıtla
TURAN ALTAYLI:

GERZEK ATEİST. . . . . BUGÜNÜN( DÜNYANIN ) YARINIDA ( AHİRETİDE ) VAR O ZAMAN GÖRECEĞİZ SENİ MELUN İNS ŞEYTAN ŞİMDİ BUNLAR İYİ GÜNLERİN EDEPSİZ. . . .

17
16
yanıtYanıtla
Tüm 256 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title