Haberler

Haluk Bilginer'in Eski Eşi Aşkın Nur Yengi: Beni İhanet Üzdü

Güncelleme:

2012 yılında Haluk Bilginer'den şok bir kararla ayrılan ve ayrılık sebebini açıklamayan Aşkın Nur Yengi itiraflarda bulundu. Yengi, "Beni bugüne kadar bir tek ihanet üzdü, başka bir şey değil" dedi.

Haluk Bilginer, Zuhal Olcay ile evliliğini Aşkın Nur Yengi için sonlandırmış, ikili 2006 yılında nikah masasına oturmuştu. Nazlı isminde bir kızları olan Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi çiftinin 2012'de ayrılık kararı magazin basınını şaşkına çevirmişti. Ayrılığın sebebine dair ser verilip sır verilmeyen ilişkinin gizli detayları bir itirafla son buldu!

DÖNDÜ, DOLAŞTI, KENDİSİNİ BULDU

Bu günlerde Zerrin Tekindor ile sevgili olan Haluk Bilginer'in, eski eşi Aşkın Nur Yengi'yi aldattığı öne sürülmüştü. Zuhal Olcay ile evli olduğu dönemler için, "4 yıl bekledim" diyen Aşkın Nur Yengi, Haluk Bilginer'in eşinden boşanmasına neden olmuştu. Şimdi ise aynı olayın onun başına da geldiği ortaya çıktı. Haftasonu bir dergiye verdiği röportajda konuşan Yengi, "Beni bugüne kadar bir tek ihanet üzdü, başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.

ZERRİN TEKİNDOR İLE AŞK YAŞADI

Haluk Bilginer'in Aşkın Nur Yengi'den ayrıldığı 2012 yılında, bir tiyatro oyununda beraber rol aldıkları Evrim Alasya'nın ayrılığa sebep olduğu iddia edilmişti. Daha sonra ise Bilginer'in Zerrin Tekindor ile ilişkisi başladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zerrin Tekindor Aşkın Nur Yengi Haluk Bilginer Zuhal Olcay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title