Haberler

Halkbank Şampiyonlar Ligi'nde Innsbruck'u Ağırlıyor

Cev DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden takımlardan Halkbank, D grubundaki ikinci maçında Avusturya'nın Hypo Tirol Innsbruck takımını konuk edecek.

Cev DenizBank Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden takımlardan Halkbank, D grubundaki ikinci maçında Avusturya'nın Hypo Tirol Innsbruck takımını konuk edecek.

Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma, 18 Kasım 2015 günü saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı Sırbistan Voleybol Federasyonu'ndan Ivan Lazarevic ve Yunanistan'dan Konstantinos Voudouris hakem ikilisi yönetecek.

Halkbank, bu sezon üçüncü kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'nde ilk yıl finalde ikincilik almış geçen yıl da şampiyonluğu kazanan Zenit Kazan takımına son anda mağlup olarak 6'lı Play-Off turunda elenmişti.

Halkbank Erkek Takım Menajeri Ahmet Kavaz, zorlu bir döneme girdiklerini, Innsbruck mücadelesinden üç puan alarak zorlu dönemece iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ahmet Kavaz, takımın uyum sorununu çözmek adına iyi çalıştığını belirterek, "Her maçta üzerine koyarak daha iyi oynamaya çalışıyoruz. Innsbruck maçına da özverili bir şekilde hazırlandık. Sporcularımızın sahada elinden geleni yapacağını, voleybolsever Ankara seyircisinin de desteğiyle net bir galibiyet alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Türkiye'de voleybolun seviyesinin her gün arttığını savunan Hollandalı oyuncu Dick Kooy, "Bu seviye bizi Şampiyonlar Ligi için de hazırlıyor. Bizim takımımızın esas amacı dörtlü finale kalmak. Çok yetenekli ve üst düzey bir takımız. Innsburck ile kendi evimizde karşı karşıya geleceğiz. Oynadığımız salon çok güzel. Orada bizi izlemek ve destek vermek isteyen voleybolseverler var. Takım da hem taraftarlarımız hem de Halkbank için mücadele verecek. Biz seyircimizle güçlüyüz. İyi takım, iyi seyirci, güzel bir salon ve güzel bir oyun olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

D GRUBUNDA BİRİNCİ MAÇLAR SONUCUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU ŞÖYLE:

S Takımlar O G M AS VS P

1 Halkbank ANKARA 1 1 0 3 0 3

2 Zenit KAZAN 1 1 0 3 0 3

3 H.Tirol INNSBRUCK 1 0 1 0 3 0

4 B.Budvanska Rivijera 1 0 1 0 3 0 - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halk Bankası Avusturya Tirol Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title