Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, halk oyması çalışmaları kapsamında Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Kızılören ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, halk oyması çalışmaları kapsamında Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Kızılören ilçelerini ziyaret etti.

Özkal, ziyaretlerde 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı. Bir tekstil fabrikasını da gezerek işçilerle sohbet eden Özkal, ilçe pazarını gezdi.

İstek ve sıkıntılarını dinlediği pazardaki vatandaşlardan Türkiye'nin geleceği için halk oylamasında 'evet' oyu vermelerini isteyen Özkal, Arı köyünde yağmur duasına çıkan vatandaşların duasına ortak oldu.

Duaların hem Arı köyü ve Dazkırı'ya hem de Türkiye'ye ve İslam alemine bereket ve huzur getirmesini temenni eden Özkal, köylülerden istiklal, istikbal ve istikrar için "evet" oyu istedi.

Özkal, Başmakçı ilçesinde ise yumurta üreticilerini ziyaret etti. Gülistan Mahallesi'nde kadınlarla ev toplantısında bir araya gelen Özkal, kadınlara cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Milletvekili Özkal, şunları kaydetti:

"Türkiye çok önemli bir süreçten geçiyor. Referandumda sıradan bir ülke mi yoksa lider ülke mi olacağımızı oyluyoruz. 1980 darbesi sonrası darbe anayasasıyla yönetilecek olmanın rahatsızlığını yaşamıştım. Milletçe tüp kuyrukları başta olmak üzere pek çok zorluğu hep birlikte yaşamıştık. Her ne kadar oy veremeyecek olsalar da bugün burada bizi dinleyen çocuklarımız tarihe tanıklık ediyor. Yıllar sonra lider bir ülke olduğumuzda, bugün buradaki çocuklarımız kendi çocuklarına, 'biz küçükken bir referandum yapılmıştı. Biz oy kullanamıyorduk ama milletvekilleri bize anayasa değişikliğini anlatmaya gelmişti. Ülkemiz o değişiklikle şahlanışa geçti' diye anlatacak. Son 15 yıldır refah seviyemiz arttı. Ancak bugünün çocukları belki 2017 öncesini bizim 1980'li yılları anlattığımız gibi anlatacak."

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Başmakçı Dazkırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title