Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, "Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak.

AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, "Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak. İşin esası, millet devletin sahibi olacak." dedi.

Partisinin Çubuk İlçe Başkanlığını ziyarete eden Alparslan, daha sonra Kıbrıs Caddesi'ndeki esnafla bir araya geldi.

Alparslan, burada esnafın ve vatandaşların sorularını cevapladı, halk oylamasında destek istedi.

Milletin kararının önemini vurgulayan Alparslan, "Bugüne kadar millet devletin sahibi değil gibiydi. Millet biraz kendine gelse milletin kafasına vuruyorlardı. Darbeydi, krizdi, koalisyondu bu devletin önünü açmıyorlardı. Yabancı devletler karşılarında 'Gel dersek gel, git dersek git' şeklinde bir devlet istiyorlardı. Ama şimdi millet diyor ki 'Kardeşim ben bu devleti ta Kurtuluş Savaşı'nda kurtararak kurdum, 15 Temmuz'da da darbeden kurtardım, artık benim ülkemde hiç kimsenin gücü kuvveti olmasın.' İşte işin esası budur." diye konuştu.

Alparslan, bu sağlandığı zaman devlete müdahale, koalisyon ve belirsizlik riski olmadığı için ülkenin gelişmesinin daha hızlı olacağını dile getirerek, "Hani bazıları diyor ya 'O olacak bu olacak kardeşim benim cebime ne girecek? İşçiye, memura ne olacak?' Anayasa değişikliği sonrası devlet, millet büyüyecek, bu da halka yansıyacak. İşin esası, millet devletin sahibi olacak." ifadelerini kullandı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da 16 Nisan'da Çubukluların "Evet" diyeceğini belirtti.

Milletvekili Alparslan ve Belediye Başkanı Acehan, daha sonra Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonda şehit olan Uzman Çavuş Emre Tunca'nın, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti.

Kaynak: AA / Politika

Murat Alparslan AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
title