Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Gercüş ilçesi ve Kayapınar Belediyesini ziyaret etti.

Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Gercüş ilçesi ve Kayapınar Belediyesini ziyaret etti.

Hamidi, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya, Kayapınar Belediye Başkanı İsmail Koruyan, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaetin Üçar, Gercüş İlçe Başkanı Ali Öner ile Gercüş ilçesine geldi.

Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Hamidi, yaptığı açıklamada, vatandaşlardan referandum için destek istedi.

Hamidi, şunları kaydetti:

"16 Nisan'da Türkiye istikrara kavuşursa, insanlar rahat bir nefes alacak. Türkiye ve Türkiye'nin güçlenmesini isteyen insanlık alemi büyük bir sevinç yaşayacak. Allah'a binlerce şükür, biz siyasetçiler olarak, vatandaş olarak, insan olarak, halk olarak, görevimizi yapıyoruz. Allah birlik, beraberliğimizi daim etsin."

Hamidi, daha sonra Gercüş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç'u ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ataullah Hamidi AK Parti Batman Gercüş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title