Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile üniter yapımıza, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza yönelik, içeriden ve dışarıdan gelebilecek tüm tehditleri kolaylıkla bertaraf edeceğiz.

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile üniter yapımıza, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza yönelik, içeriden ve dışarıdan gelebilecek tüm tehditleri kolaylıkla bertaraf edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Ak Parti Antalya İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kumluca ilçesini ziyaret eden Çelik, Temel Eğitim ve Hacıveliler mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi.

Referandumun yapılacağı 16 Nisan'da Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını belirten Çelik, "15 yıldır vesayet odakları ve türlü dayatmalara karşı mücadele ettik. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu unsurların devlet içinde yapılanmaları artık mümkün olmayacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile üniter yapımıza, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza yönelik, içeriden ve dışarıdan gelebilecek tüm tehditleri kolaylıkla bertaraf edeceğiz. İnanıyorum ki 16 Nisan günü, Türkiye'yi bölmek isteyenlere cevabı milletimiz sandıkta verecektir." ifadelerini kullandı.

Esnafı da ziyaret eden Çelik, AK Parti İlçe Başkanlığında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Çelik, daha sonra Adrasan Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Değişikliğe gidilen maddeler hakkında bilgiler veren Çelik, milletvekili seçilme yaşının 18'e indirilmesiyle ilgili eleştirilere ise şu yanıtı verdi:

"Mecliste her yaş grubundan vatandaşın temsil edilmesi lazım. Ancak bu şekilde toplumun tüm ihtiyaçlarına doğru ve yerinde çözümler üretilebilir. Bu ülkede 18-25 yaş arasında 7,5 milyon genç var. Bu gençlerin eğitim, burs, yurt gibi konularda birçok ihtiyaçları olabiliyor. Söz konusu yaş aralığındaki tüm gençlerin kendi ihtiyaçlarını meclis zemininde dile getirilebilmesi, katılımcı demokrasi açısından büyük önem arz etmektedir."

Kaynak: AA / Güncel

Sena Nur Çelik AK Parti Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title