Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ömer Ünal, ülke genelinde halk oylaması çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ömer Ünal, ülke genelinde halk oylaması çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kırşehir Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen AK Parti Kırşehir İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan ve burada yaptığı konuşmada halk oylaması sürecinde partisinin tüm üyelerinin mahalle ve sokaklarda vatandaşlara anayasa değişikliğini anlattıklarını aktaran Ünal, bu çalışmanın 16 Nisan'a kadar da devam edeceğini dile getirdi.

Herhangi bir parti ayrımı yapmadan, her kesimden insana ulaşarak anayasa değişikliğini anlatacaklarını da vurgulayan Ünal, kimseyi kırmadan çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini kaydetti.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli de kentte tüm esnafa, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşlara ulaşarak çalışma yaptıklarını dile getirdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise Kırşehir'de göreve geldikleri günden bu yana söz verdikleri ve planladıkları projeleri gerçekleştirdiklerini, şu anda asfalt çalışmalarının devam ettiğini, kısımlar halinde yaparak kentte asfaltlama çalışmalarını bitireceklerini ifade etti.

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Salih Çetinkaya ve Mikail Arslan da halk tarafından seçilen cumhurbaşkanına halkın yetkileri vermesi ve ülkeyi daha iyi şartlara taşıyacak önemli bir süreçten geçildiğini, vatandaşların bu durumun farkında olduklarını, halk oylamasında 'evet' çıkacağını kaydettiler.

Toplantıya, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, kadın, gençlik kolları başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Ünal AK Parti Kırşehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title