Haberler

Halk Oylamasına Doğru

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "AK Parti olarak teşkilatlarımızın amacı bu anayasa değişiklik paketini vatandaşlarımıza birebir anlatmaktır.

Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Ak Parti olarak teşkilatlarımızın amacı bu anayasa değişiklik paketini vatandaşlarımıza birebir anlatmaktır." dedi.

Akmeşe, partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda, 16 Nisan'da yapılacak referanduma ilişkin olarak teşkilatlarını bilgilendirdiklerini söyledi.

Değişecek 18 maddenin ne anlama geldiğini vatandaşlara tüm AK Parti teşkilatı olarak tek tek anlattıklarını ifade eden Akmeşe şunları söyledi:

"18 maddenin çoğunu vatandaşlarımızın bilmediğini çok net söyleyebilirim. Yani kulaktan dolma ifadelerle yada sağda solda duydukları sloganlarla hareket ediyorlar. Evet yada hayır ile ilgili kararlarını vermeye çalışıyorlar. Bizim AK Parti olarak teşkilatlarımızın amacı bu anayasa değişiklik paketini vatandaşlarımıza birebir anlatmaktır."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun söyledikleriyle kafa karıştırdığını ve ifade ettikleriyle gençlere de haksızlık ettiğini kaydetti.

Süreçte Edirne'yi çeşitli bakanların ziyaret edeceğini de dile getiren Akmeşe, şunları kaydetti:

"Daha önce gelen bakanlarımızla da çok güzel programlar yaptık. Halkımızı bilinçlendirdik. Bunun da dönüşü olumlu oluyor. 12 Mart Pazar günü Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal'ı Edirne'mizde ağırlayacağız.

Bakanımız TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte geliyor. Tabi bununla bitmiyor. 14 Mart Salı günü de Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu Edirnemizde olacak. Yoğun bir program çalışması içerisinde olacağız. 1

9 Mart'ta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Edirne'de olacak. Hemen ertesinde 20 ve 21 Martta AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı bey Edirne'de bize destek için bulunacak.

26 Mart Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız, hemşehrimiz sayın Mehmet Müezzionoğlu'nu Edirne'de ağırlayacağız. Özellikle bu süreçte Müezzionğlu'ndan daha çok destek bekliyoruz. Oda sağ olsun desteğini eksik etmedi hem 26 Mart hemde 13 Nisan'da Edirne'de bulunacak. En önemlisi de 30 Mart'tır Başbakanımız Binali Yıldırım Edirne'de olacak. Sayın Başbakanımızı Edirne'de coşkuyla ağırlamak istiyoruz."

Akmeşe, Bakanlar Kurulu kararıyla vakıf kiracıların yüzde 30'a kadar kira indiriminden faydalanma şansı olduğunu da aktardı.

Kaynak: AA / Politika

AK Parti AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title