Haberler

Halk Otobüsünün Freni Patladı, Facianın Eşiğinden Dönüldü

Güncelleme:

İstanbul Maltepe Zümrütevler'de bir özel halk otobüsünün freni patladı. Otobüs, ATM makinesine çarparak durabildi. Kazada özel halk otobüsünün şoförü yaralandı.

Dün Beykoz'da özel halk otobüsünün yol kenarında odun toplayan 2 kadını ezdiği kaza sonrası bugün İstanbul'da yine otobüs dehşeti yaşandı.

Maltepe'de, freni boşalan özel halk otobüsü, önce cadde üzerinde bulunan elektrik direğine, ardından park halindeki 3 araca, daha sonra da kurulumu yeni yapılan ATM makinasına çarparak durabildi. Kazada özel halk otobüsünün şoförü yaralandı.

ELEKTRİK DİREĞİNİ DEVİRDİ, PARK HALİNDEKİ ÜÇ ARACA ÇARPTI

Kaza saat 15.30 sıralarında, Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi üzerinde meydana geldi. Kadıköy-Zümrütevler seferini yapan 19-Z hatlı özel halk otobüsünün freni caddede seyir halindeyken boşaldı. Halk otobüsü önce elektrik direğini devirip üzerinden geçti. Ardından, caddedeki bir lokantaya yemeğe gelen vatandaşların park halindeki 3 aracına, sonra da kurulumu yeni yapılan ATM makinasına çarparak durabildi.

ŞOFÖR YARALANDI

Kaza sonrası özel halk otobüsünün şoförü Mehmet Sabri Erdem yaralandı. Erdem, olay yerine gelen ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

OTOBÜSTE 5-6 YOLCU VARDI

İddiaya göre, otobüs son durağa yaklaştığı için, içinde 5-6 yolcu vardı. O yolcular da kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza sırasında ATM'nin kurulumunu yapan bir görevli, "Burada biz ATM'yi yapıyorduk, ATM'ye enerji verecektik. Bizim arabayı, yandaki arabayı, arkadaki arabayı hepsini katmış. Allah'tan ölüm olmadı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Maltepe Beykoz Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

He He Bizde Yedik.:

Kendilerine Lüks araç Uçak Gemicik alacaklarına Vatandaşa Toplu Taşıma aracı alsalar daha iyi olur.

13
4
yanıtYanıtla
mayk:

avrupada ınsanların olmesı mucıze bızdeyse yasaması mucıze hertarafımız arıza. . . . )))))))))

13
1
yanıtYanıtla
çetin kaya:

1990 model otobüsün şasesine son model kasa takılmasına göz yuman belediye utansın

10
2
yanıtYanıtla
ÇİN MALI BUNLAR:

KESİN CHP BAŞKANININ PARMAĞI VARDIR ( ÖYLE DİYORLAR YA) .

6
5
yanıtYanıtla
hakuna matata:

angoladan ugandadan farkımız kalmadı saçmalık

9
2
yanıtYanıtla
yani:

on oniki yıldır nedir böle ya. . . önceden hiç böle şeyler olmazdı. . . hiç vatandaşın can güvenliğini düşünen yok. . . her yer her şey ALLAH a emanet. . . ALLAH kurtarsın bu kötü ve karanlık günlerden ya RABBİM. . .

5
3
yanıtYanıtla
mero:

Kapanan minibüs hat şoförlerini otobüs şoförü yapıyorlar. Aynı şekilde otobüsü sürüyorlar. Zaten otobüse binenler son yıllardaki şoförlerin nasıl olduğunu iyi bilirler. Hepsi memleketlerine gönderilsin

6
1
yanıtYanıtla
TcMobil-IOS:

Ne alaka ya herseyı paralele bagladınız yuh yani

6
1
yanıtYanıtla
kürt-ypg:

bu otubussssler eskiii değiştirinnnn

5
2
yanıtYanıtla
hsn:

bunuda paralel yapmıştır kesin

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title